За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Бодиарт с бижута за тяло

Техника:Смесени бижутерийни техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:20лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Описание на курса:


 

Провокирайте лятото с бодиарт! Привлечете горещи емоции с бижута за тяло! Нашумялата модна тенденция е не само световен хит, но и истинско изкуство, вдъхновено от ризниците на средновековните рицари и от мистиката на Древния Ориент. Украшенията за ръце, рамене, торс и крака са истински впечатляващи. Те правят всяка визия атрактивна, гореща и женствена, а лятото, без съмнение, е най-подходящото време да се разходите само по бижу! :)

 

Преди векове, функционалната роля на накитите е надделявала над декоративната. Наситени с гравирани рисунки, богати резби и орнаменти, те имали дълбок смисъл и предпазвали най-уязвимите места от човешкото тяло. Металът, от който били изработвани, закрилял от зли сили. Тези накити имали различен облик в отделните култури. Вдъхновени от историята, съвременните дизайнери често преоткриват различни елементи и ги интерпретират в своите модели. Така е и с любопитните бижута за тяло.

 

За да бъдем в крак с модните течения, ви предлагаме два любопитни вечерни урока. Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под ръководството на един от опитните ни преподаватели, всеки от курсистите ще направи сам атрактивно бижу за тяло. Това е удобен и забавен вариант, чрез който бързо и неусетно ще придобиете полезни знания в приложната бижутерия. Най-хубавото е, че след урока ще си тръгнете с нови и оригиналени накити, придружени от отпечатани инструкции със схеми. С придобитите умения ще можете сами да правите оригинални бижута, с които да привличате вниманието към себе си, да се чувствате неустоими и различни. 

 

Заповядайте в Ателие Марабу! Очакваме ви с интересни модели и много настроение!

Уроците ще проведем на 6 и 13 август, четвъртък, от 18:30 до 20:30.

 

Цената на един вечерен урок е 20 лева. 

Ако запишете и посетите три вечерни урока, ще можете да се включите безплатно и в четвърти, в рамките на същия календарен месец.

 

Какво включва цената на курса:

В посочената цена от 20 лева са включени всички необходими материали за работа по време на предвидените в курса техники, както и подробни печатни материали с инструкции относно всяка от изучаваните техники. 

 


 

Умения и знания, включени в този мини-курс:

 

  • Бижутерийни телчета;
  • Бижутерийно низане;
  • Плетене с халкички;
  • Смесени техники.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Всеки урок от курса е с продължителност от 18:30 до 20:30 часа и се изработват няколко бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 
Уроците в нашето училище са безплатни, заплащат се само използваните материали, предоставени от Marabu.bg. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени, като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 
 
Тъй като занятията са вечерни, ви приканваме да не закъснявате, за да приключваме навреме. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.
Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.
 
Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).
 

 

 

Бодиарт с бижута за тяло


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: