За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Стъпка по стъпка: 3-D гривни с Уиг-Джиг

Техника:Моделиране на тел с 3-D Уиг-Джиг
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:25лв.
Места в групата:4

 

Запишете се!Информация:


За да бъдем в крак с модните течения, ви предлагаме един изключително любопитен вечерен урок, от който ще си тръгнете с атрактивни обемни гривни! 3-D уредът Уиг-Джиг е напълно иновативен инструмент за моделиране с тел, носител на наградата Горещ продукт 2015 на американската асоциация The Craft & Hobby Association (CHA). Той дава уникална възможност за оформяне на съвършено кръгли обемни гривни, без прекъсване, гривни тип маншет и различни извити компоненти.

 

В урока ще се запознаете с инструмента, ще усетите неговите удобства и ще усвоите основни правила за работа с него. Той включва кръгла основа с равномерно разположени редове и колони от отвори и 20 метални щифтчета с гумени накрайници за фиксиране. Това позволява да моделираме с телта около щифтовете и да постигнем напълно симетрични примки. Ще усетите предизвикателствата на медната гъвкава тел и различните й приложения в дизайна на ръчно изработените бижута. Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под ръководството на един от опитните ни преподаватели, всеки от курсистите ще може да усвои базови умения и сам да направи уникална гривна. Уверяваме ви, че удовлетворението е незаменимо! :)

 

Заповядайте в Ателие Марабу! Очакваме ви с интересни модели и много настроение!

Урокът ще проведем в четвъртък, от 18:30 до 20:30.

 

Цената на един вечерен урок е 25 лева. 

Ако запишете и посетите три вечерни урока, ще можете да се включите безплатно и в работилница, в рамките на същия календарен месец.

 


 

Умения и знания, включени в този мини-курс:

 

  • Запознаване с основни видове бижутерийна тел - характеристики и дебелини;
  • Приложение на бижутерийната тел в работата с инструмента Уиг-Джиг;
  • Работа с инструмента Уиг-Джиг и опознаване на широките му възможности за дизайн;
  • Техника за оформяне на спирала от тел.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Всеки урок от курса е с продължителност от 18:30 до 20:30 часа и се изработват няколко бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Какво включва цената на курса:
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Стъпка по стъпка: 3-D гривни с Уиг-Джиг


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: