За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Ателие Марабу гостува в ИНТЕРПРЕД СТЦ СОФИЯ

Техника:Смесени бижутерийни техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Екип, Милена Илийчкова
Цена:30лв.
Места в групата:10

 

Запишете се!Информация:


С огромно удоволствие ви каним в импровизираното си ателие, на гости, в ИНТЕРПРЕД Свтовен Търговски Център в гр. София! :)
Заедно ще подготвим атрактивни празнични бижута и ще усетим удовлетворението да творим с ръцете си!

Чрез техники, за да превърнем гъвкавата тел в обици с уникален дизайн. 
Ще усвоите знания, които вкъщи самостоятелно ще можете да интерпретирате. А ако нямате такива стремежи, макар че сме сигурни, че ще се влюбите в тях и ще искате да продължите да творите, изработеното от вас бижу може да е прекрасен подарък за любими хора. 

 

На разположение ще имате качествена посребрена медна гъвкава тел, перли и кристали Сваровски в различни цветове, клещи с базови функции и клещи с гумени накрайници. Ще се запознаете с различни дебелини на телта и за какво е подходящо да ги използваме.
След урока ще си тръгнете с ново бижу, полезни знания и весело настроение!

 

Превърнете се в дизайнер на собствените си бижута в забавна компания.

Продължителността на обучението е от 18:15 до 20:15, а цената му е 30 лева. В нея са включени всички необходими материали за работа по време на курса. Задължително, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието  ви.

 

Умения и знания, включени в този урок:


 

  • Как да подготвим дизайн на бижу;
  • Съчетаване на мъниста и базови аксесоари;

  • Моделиране с тел;

  • Завършване на дизайна.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

Урокът е с продължителност от 18:15 до 20:15 часа и се изработват няколко бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!

 


 

Какво да си носите

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.


 

Основна информация:

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за ателието са ограничени, като техният максимален брой е 10 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

Тъй като занятието е вечерно, ви приканваме да не закъснявате, за да приключим навреме. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Ателие Марабу гостува в ИНТЕРПРЕД СТЦ СОФИЯ


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: