За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Базар за бижута и аксесоари "На горния рафт"

Техника:Смесени бижутерийни техники
Ниво на трудност:Няма :)
Продължителност:7 ч
Преподаватели:Владислава Предова-Стайкова, Екип, Милена Илийчкова
Цена:0лв.
Места в групата:0

 

Запишете се!Информация:


С огромно удоволствие и едва сдържано търпение ви каним на първия специализиран базар за ръчно изработени бижута и аксесоари.

На горния рафт

 

На горния рафт (в гардероба, тоалетката, скрина, на стената) пазим нашите най-мили спомени, специални украшения и награди, хубава литература и разбира се – кутията с най-любимите ни бижута и аксесоари.

В преносния смисъл, горният рафт крие полезни знания, незаменими умения, гъделичкащо любопитство към непознатото, пълноценно и окриляващо вдъхновение. Вещите, които поставяме там, разказват за сбъднати мечти, осъществени цели, специални моменти, показват кое ни прави различни от другите.

nagorniaraft-bazar-za-rachno-izraboteni-bijuta

 

А какво ще видите На горния рафт?

Предлагаме ви богата селекция от различни стилове бижута. Задаващият се пъстроцветен сезон провокира непознати емоции, нова визия и комбинации. За да задоволим неизчерпаемия глад за атрактивни накити, внимателно подбрахме участниците. Марките, зад които стоят, са млади и малко познати, техните авторски модели са изпипани и прецизно изработени, а това гарантира, че всеки закупил бижу ще бъде уникален и различен!

Датата е 2 октомври, а мястото – Червената къща на ул. Любен Каравелов №15. Принадлежала на скулптора Андрей Николов, тя е с богата и вдъхновяваща история и е паметник на културата от национално значение. Носи артистична атмосфера и архитектурно обаяние, а в съчетание с топлия есенен полъх, оригинални бижута, стил и вкус, ще се потопим в истинска творческа еуфория.

 

nagorniaraft-bazar-za-rachno-izraboteni-bijuta-manista

 

Кои са участниците?

Те са хора, с които работим от години и смело можем да наречем наши приятели. Хора, изградили уникален стил, работят с различни техники и материали, насочили са се в конкретни области – сребърна тел, метал, плетене с мъниста, кожа, смола, глина. Надяваме се, че в техните авторски произведения ще разпознаете своето ново любимо бижу. Заповядайте и открийте идеи за новата си визия 

Какво ни мотивира?

Като школа, в която се стараем да възпитаваме отношение и добър вкус към бижутата, всяка среща с наши курсисти, показващи ентусиазъм, бързо развитие и новаторски идеи, ни радва и обогатява. Изпитваме удовлетворение и сладка гордост. Истински мотивирани сме да ги подкрепяме и да провокираме участията им в различни изяви. Хубав повод за такава изява е и задаващия се рожден ден на Ателие Марабу. Тази шеста година е много специална за нас. Затова желаем тя да бъде по-пъстра, по-тръпнеща, по-вълнуваща. Не само за нашия екип, но и за всички любители на ръчното творчество!

 

♥ Очаквайте всеки следващ ден да представяме по един от участниците!

♥ Следете ни и на фейсбук страницата на събитието:  https://www.facebook.com/nagorniaraft

Ще бъде интересно, различно и наситено с приятни емоции преживяване!

Благодарим на отзивчивия екип на http://www.peika.bg/, които станаха наши партньори в отразяването на събитието!

peika_bg

Базар за бижута и аксесоари "На горния рафт"


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: