За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Дизайн на бижута

Техника:Концепции за добър артистичен имидж и дизайн на бижута
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:1 ден
Преподаватели:Владислава Предова-Стайкова
Цена:70лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Неделният урок представлява интерактивна работилница, която разгръща пълно и систематично стъпките в дизайнерския процес. В нея ще споделим интересни съвети, подходи и характерни похвати и за изграждане на добър артистичен имидж. Ще разберете как да разработите своя стратегия, по която да вървите от началната концепция до завършения модел. Надяваме се, че ще успеем да ви помогнем в развиването на индивидуален творчески стил. 

 


 

Умения и знания, включени в интерактивната работилница:

 

  • Откриване на творческата идентичност;
  • Основи на дизайн сериите;
  • Чеклист за разработване на дизайн серия;
  • Чеклист за атрибутите на даден дизайн;
  • Основни художествени изразни средства, с които борави дизайна.
 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, работилницата покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Това е ползотворна интерактивна работилница, след която ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите:

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 
 

В цената на работилницата са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

 

Дизайн на бижута


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: