За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Ах, тези бижута – четири пътя към рая

Техника:Базови техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:1 ден
Преподаватели:Екип, Милена Илийчкова
Цена:90лв.
Места в групата:8

 

Запишете се!Информация:


Зад интересните имена на нашите курсове за изработка на бижута се крият модели с оригинален дизайн, изработени с любопитни техники и качествени материали. 

 

Ах, тези бижута – четири пътя към рая е целодневен мини-курс за начинаещи, от който всички ще си тръгнат с по няколко нови бижута.

 

Следвайки поредица от демонстрации, стъпка по стъпка, под ръководството на един от опитните ни преподаватели, ние плавно ще ви въведем в света на основните бижутерийни техники. Ще се научите как да правите ушета на бижутерийни телчета и как да оформяте примка. Ще откриете как да нижете мъниста по професионален начин и как да започвате и завършвате нанизи. Ще разберете как да правите нетрадиционни бижута с плетка под прав ъгъл и колко интересна може да е телта тип Memory. Ще се запознаете с главните бижутерийни елементи и аксесоари, типовете мъниста и основните инструменти. След урока ще можете сами и с лекота да изработвате обици, колиета, брошки или гривни с едни от най-забележителните и непреходни техники.

 

В рамките на 1 учебен ден, ще покриете четири бижутерийни техники. Курсът е идеален за участници от страната, както и за такива, които често пътуват в командировка.

 

Заповядайте! Очакваме ви с интересни модели и много настроение!

Курсът ще се проведе на 16 Февруари, събота, от 10:00 до 16:30 с половин час обедна почивка.

 

Цената на обучението е 90 лева. 

Задължително в седмицата преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането може да стане предварително по банков път или на място в ателието ни. За повече информация, свържете се с нас в имейл или по телефона 0887 663 363.

 

Умения и знания, включени в този мини-курс:


 

  • Работа с бижутерийни телчета – оформяне на уше и примка;
  • Бижутерийно низане – видове тел за низане, започване и завършване на наниз;
  • Работа с мемори тел – рязане, започване и завършване на дизайн с тел тип Memory;
  • Изработка на бижута с плетка под прав ъгъл - преглед на примери с нишка и с тел за низане.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е мини-курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 

Мини-курсът продължава цял ден и се изработват няколко бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!

 

Какво да си носите


 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 

Основна информация:
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашитедетски уроци са ограничени като техния максимален брой е 6 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 
 
Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт.

 

Ах, тези бижута – четири пътя към рая


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: