За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Бижу в косите: избери и направи своя нов аксесоар

Техника:Смесени бижутерийни техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:90 минути
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:15лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Задават се едни от най-топлите и красиви празници - хубав повод да се поглезим с нови бижута и аксесоари! Добавете бляскав акцент в косите си и допълнете своята елегантна визия!

Най-хубавото е, че във вечерната работилница на Ателие Марабу ще можете сами да решите какъв да е той! Запишете се за участие тази сряда и ще се сдобиете с ново собственоръчно направено бижу за коса.

 

Забавно и ползотворно, ще усвоите нови знания и ще откриете предизвикателствата на няколко различни техники. 

 

За да провокираме въображението ви, в нашето студио ще разполагате с различни видове медна гъвкава тел, текстилни шнурове и мъниста. Ще имате възможност да изберете своите комбинации и да изработите сами аксесоари за женствена и красива визия.

 

От наша страна, ще ви помогнем да усвоите основни бижутерийни техники, с които ще можете да декорирате различни аксесоари. Ще се запознаете с главните бижутерийни елементи, ще опознаете различни и качествени мъниста, ще се докоснете до основните инструменти. Всичко това ще ви даде възможност да интерпретирате с лекота наученото и да правите сами любопитни модели, с които да предизвикате вниманието на околните. 

 

Историята на аксесоарите за коса идва от фасинатора. В традиционното си значение, това е аксесоар за коса, представляващ малка декоративна шапчица, изработена от вълна, филц, дантела и богато украсена с пера и цветя. Останал от Викторианската епоха, представлява обичаен и дори задължителен елемент към тоалета на дамите от кралското семейство във Великобритания. Днес, в същия смисъл, се използват характерни декорирани метални или пластмасови гребенчета, подходящи за поводи като сватби, коктейли, градински партита. Тъй като в България трудно се намират подходящи елементи за изработката на традиционни фасинатори, ще ви предложим няколко оригинални алтернативи, които можете да добавите към фуркета, диадема, фиба или шнола.

 

Работилницата е чудесна възможност да се превърнете в дизайнер на собствените си бижута и акессоари и да прекарате забавна творческа вечер!

Продължителността й е от 18:30 до 20:00, а цената й е 15 лева.

 

Умения и знания, включени в този урок:


 

  • Варианти за изработка на аксесоари за коса от тел, панделки и мъниста;
  • Прикрепяне на оформените елементи към фуркети, диадеми, фиби и шноли.

Работилницата продължава от 18:30 до 20:00 и се изработват един или два проекта, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще останете очаровани завинаги от възможността за собствено творчество!

 

Какво да си носите


 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от Ателие Марабу.

 

Основна информация:


 

В цената на работилницата са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.<

 

Бижу в косите: избери и направи своя нов аксесоар


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: