За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Бижута от сребро 925: майсторски клас с Петя Миланска

Техника:Моделиране със сребърна тел
Ниво на трудност:Напреднали
Продължителност:5 часа
Преподаватели:Петя Миланска
Цена:130лв.
Места в групата:6

 

Запишете се!Информация:


Ателие Марабу отправя ново творческо предизвикателство към влюбените в ръчната изработка на бижута! 

Имаме невероятната възможност да организираме майсторски клас за моделиране със сребърна тел, проба 925, с един от най-опитните автори в тази област - Петя Миланска! 

 

Техниката Свободно моделиране с тел е една от най-старите техники за ръчна изработка на бижута. Нарича се така, защото не се използват специфични инструменти за оформянето й. Освен това, няма никакво спояване и лепене, а отделните елементи се присъединяват чрец оплитане.

В урока ще имате уникалната възможност да откриете широките възможности на сребърната тел, проба 925. 

До вас, стъпка по стъпка, ще бъде Петя Миланска - специалист в областта и автор с години опит.
 
Петя стои зад марката Petya's jewelry. В работата си, тя е прецизна, търсеща, упорита. Творчеството й се отличава с добре обмислен и уникален дизайн, изящни извивки и фини детайли.
Горди сме, че направи първите си стъпки заедно с нас, в Ателие Марабу, но благодарение на своя труд, талант и постоянство, тя израстна и направи своята марка за бижута разпознаваема.
 
Внимателна и усмихната, Петя ще ви поднесе основните похвати и ще сподели важни тънкости.

Ще придобиете представа за прецизната работа със сребърната тел и добавянето на мъниста в дизайна. Ще се запознаете с основните й размери и характеристики, всеки от които е подходящ за разнообразни приложения и стилове. 

 

Ще се сдобиете с нови атрактивни бижута. Поглезете се и прекарайте творческа събота в Ателие Марабу!

 

Цената на урока е 130 лева. 

 

Поради спецификата на сребърната тел, курсът е насочен към напреднали в областта и посетили поне едно занятие в Ателие Марабу за моделиране с тел.

 

Задължително в седмицата, в която ще се проведе урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви.

 


 

Умения и знания, включени в този мини-курс:

 

  • Основни характеристики на техниката Свободно моделиране с тел;
  • Работа с чук и наковалня;
  • Различни методи за оплитане с тел;
  • Добавяне на висулка;

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е мини-курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Урокът е с продължителност 5 часа и се изработват няколко бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 8 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Бижута от сребро 925: майсторски клас с Петя Миланска


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: