За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Бижута с плетиво

Техника:Плетене на една кука
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:4 часа
Преподаватели:Ирина Николова
Цена:40лв.
Места в групата:6

 

Запишете се!Информация:


Плетенето на една кука е лесно и увлекателно занимание. Посредством само един прост и достъпен инструмент (кука), прежда и двете си ръце, човек може да сътвори разнообразни плетени изделия: от гривничка през шал до цяло одеало!

 

Плетенето не изисква  конкретно място, специфично оборудване или академична подготовка.  Това е хоби, което можем да носим в джоба си и да плетем в автобуса, в парка, в чакалнята на зъболекаря (препоръчително, заради терапевтичния ефект) – навсякъде, където ни достигне вдъхновението!

В този курс ще научим базови техники при плетене на една кука, ще се запознаем с различни прежди и ще открием как само с 2-3 вида бримки можем да изплетем най-разнобразни аксесоари: брошка, обици, колие.

Стъпка по стъпка, до вас ще бъде Ирина Николова - сръчна и отлично запозната с тайните на техниката, тя ще ви покаже основните тънкости и похвати.

 

Заповядайте!

Курсът ще се проведе на 24 Март, неделя, от 10:00 до 14:00.

 

Цената на обучението е 40 лева. 

Задължително в седмицата преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането може да стане предварително по банков път или на място в ателието ни. За повече информация, свържете се с нас в имейл или по телефона 0887 663 363.

 

Умения и знания, включени в този мини-курс:


 

  • Базови техники при плетене на една кука;
  • Запознаване с различни прежди;
  • Видове бримки.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е мини-курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 

Мини-курсът продължава 4 часа и се изработват 2 бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!

 

Какво да си носите


 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 

Основна информация:
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашитедетски уроци са ограничени като техния максимален брой е 6 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 
 
Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт.

Бижута с плетиво


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: