За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Бродерия с мъниста: дизайн и изработка

Техника:Бродерия с мъниста
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:4 часа
Преподаватели:Екип, Милена Илийчкова
Цена:50лв.
Места в групата:6

 

Запишете се!Информация:


Обичаме да творим бижута, владеем до съвършенство различни техники, но дали спазваме основните правила на дизайна? :) В новия ни увлекателен курс ще обобщим базовите принципи и цветови схеми, които трябва да спазваме, за да има хармония. 
Освен кратък увод в дизайна, ще има и интересна практическа задача.

 

Всеки ще има възможност, на място, да скицира и проектира сам новото си бижу. На разположение, в ателието ни, ще бъдат различни мъниста и материали.

С техниката Бродерия с мъниста нагледно ще приложим знанията за дизайна. Възползвайки се от предимствата на различните материали, от техните характерни форми, текстури и разположения на отвора, ще „рисувате” върху подложките. В урока ще надградите техническите си познания за бодове с различни мъниста, ще ви дадем любопитни идеи за материали и тяхното използване, за проектирането на моделите, съчиняването на шарките и съчетаването на цветовете.

 

В резултат - всички ще си тръгнат с нови идеи, материали, необходими за поректирания на място дизайн, полезни знания и авторски инструкции по темата! :)

 

Заповядайте! Очакваме ви с интересни модели, идеи и много настроение!

Курсът ще се проведе на 21 Март, събота, от 10:00 до 14:00.

 

Цената на обучението е 50 лева. 

Задължително в седмицата преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането може да стане предварително по банков път или на място в ателието ни. За повече информация, свържете се с нас в имейл или по телефона 0887 663 363.

 

Умения и знания, включени в този мини-курс:


 

 • Какво представлява техниката Бродерия с мъниста?
 • Изработка на бижута с техниката Бродерия с мъниста;
 • Проектиране на моделите и подготовка на материалите;
 • Проектиране на шарката;
 • Използване на познатите материали по нетрадиционен начин;
 • Завършване на модели, изработени с техниките от мини-курса;
 • Откриване на творческата идентичност;
 • Разработване на дизайн серия;
 • Преценка на атрибутите на даден дизайн;
 • Оценка на цялостния облик на даден дизайн: повърхност, фактура, оцветеност;
 • Изразни средства на дизайна.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е мини-курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 

Мини-курсът продължава 4 часа и се изработва 1 бижу, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!

 

Какво да си носите


 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 

Основна информация:
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за този урок са ограничени, като техния максимален брой е 6 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 
 
Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт.

 

Бродерия с мъниста: дизайн и изработка


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: