За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Частно бижу-парти в нашия Творчески клуб

Техника:Смесени бижутерийни техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:90 минути
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:20лв.
Места в групата:8

 

Запишете се!Информация:


Нека познаем! Обичате да творите сами своите бижута, а когато се появите с нови обици, вашите приятелки едва сдържат любопитството си към вашето момичешко хоби! Започват да задават въпроси, да проявяват интерес, планирате бижу-парти на по чаша вино и сладки приказки, но когато се съберете, не знаете откъде да започнете :) Ето тук, ние сме насреща! За да се забавлявате и отпразнувате своето приятелство, имаме предложение, точно за вас - каним ви на Частно парти в нашия Творчески клуб!

 

Запишете се и доведете поне още две приятелки, резервирайте ден, кажете ни какви бижута искате да направите и какви бижутерийни техники искате да научите! След това, времето от 18:30 до 20:00 часа в нашето уютно студио, ще бъде изцяло ваше! Ще отделим специално внимание на вашите въпроси и творчески търсения! Ще изпитате удоволствието и изпълващото удовлетворение да създавате красота със собствените си ръце. А най-гъделичкащото усещане е, че ще се накиприте с ново бижу още същата вечер. 

Творческият клуб е чудесна възможност да прекарате незабравима вечер със своите приятелки, да почувствате окриляващата сила на творчеството, да се превърнете в дизайнер на собствените си бижута, а защо не и да откриете нови идеи за вашия стил. Ще усвоите много умения, чрез които ще можете да започнете работа и да правите обици, гривни и колиета с професионална визия. 

 

  • Продължителността на обучението е от 18:30 до 20:00, а цената му за група до три момичета е по 20 лева на човек. За всяко момиче над третото, се доплащат 15 лева. За да се запази атмосферата на частното парти, е добре оптималният брой участници да е 8 души, а минималният - 3 души. Разбира се, за да се почувствате комфортно и да приповдигнете градуса на настроението, се подготвим и почерпка.

 

  • Помислили сме и за хората, които предпочитат индивидуалната форма на обучение. Частното парти е идеална възможност да ни споделите кои техники искате да усвоите и нашият преподавател ще бъде непрестанно до вас, за да ви помогне в усвояването на отделните стъпки. В този случай, цената на урока ще е 30 лева.

 

Умения и знания, включени в този урок:


 

  • Как да подготвим дизайн на бижу;
  • Съчетаване на мъниста и базови аксесоари;
  • Смесени бижутерийни техники за начинаещи;
  • Работа с бижутерийни телчета – оформяне на уше и примка;
  • Как да завършим бижу?

 

Съдържание на обучението


 

Знаем, че в момента информацията е навсякъде около вас – снимки, видеоуроци, статии. Въпреки това, няма нищо по-хубаво от личния контакт и споделяне на опит веднага, на място. Тук ще се впуснете в истинско творческо приключение и ще научите изключително ползотворни трикове за професионално изпълнение на моделите ви.

 

Обучението продължава от 18:30 до 20:00. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко!

 

Как да се запиша?


 

За да се запишете за курса в нашето ателие, натиснете бутона „Запишете се” и просто следвайте стъпките. Отбележете колко места заемате (с колко приятелки ще дойдете). Не забравяйте да прочетете условията ни и да поставите отметка в съответната кутийка. Не се притеснявайте, нашият екип задължително ще се свърже с вас, за да уточним подробности.

 

Колко приятелки трябва да доведа, за да се проведе обучението само за нас?


 

Обучението се провежда при следните условия:

  • В група до 3-ма човека - по 20 лева на човек или 60 лева общо.
  • В група над 3 човека - всяко момиче над третото доплаща 15 лева.
  • Индивидуално обучение - при цена от 30 лева.

 

Къде ще се провежда обучението?


 

Курсът се провежда в нашето студио. Намираме се на улица Иван Денкоглу, №28, в самия център на София. Ателието ни ще бъде на ваше разположение, мястото е уютно и вдъхновяващо, подходящо за различни творчески занимания и срещи.

 

Какво да си носите


 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от Ателие Марабу.

 

Основна информация:

 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 8 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 
 
Тъй като занятията са вечерни, ви приканваме да не закъснявате, за да приключваме навреме. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.
 
Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Частно бижу-парти в нашия Творчески клуб


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: