За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Горещ батик

Техника:Горещ батик
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:4 часа
Преподаватели:Наталия Маркова
Цена:50лв.
Места в групата:5

 

Запишете се!Информация:


Наталия Маркова ни заинтригува с една изключително любопитна техника за рисуване върху коприна!

С Горещ батик можем да създаваме многопластови и наситени картини, с които да декорираме шалове, облекло или да украсим дома си :) С помощта на усмихнатата и сръчна Наталия, всеки бързо ще се почувства сигурен във възможностите си и лесно ще създадете неповторими картини.

Курсът е подходящ, както за начинаещи, така и за напреднали в областта на рисуването. 

 

Горещ батик е една от техниките за рисуване върху коприна, при която се използва разтопен восък или парафин. Наталия Маркова е професионалист, с години опит, в тази област. С огромно удоволствие, тя ще ви покаже базовите стъпки и тънкостите, които е необходимо да знаете. 
С горещ батик може да създавате уникални неща: картини, шалове, облекло и др. Мнозина смятат, че това е доста сложна техника за рисуване, но след като посетите курса, ще разберете, че тя е достъпна и за начинаещи.

При рисуването се използват специални бои за коприна, а за фиксиране на картината служи горещ восък. Благодарение на наслояването на восъка и различните цветове бои, се получават неповторими картини.Приеми предизвикателството, бъди един от малкото автори в България, работещи в тази техника!

 

Курсът ще се проведе на 3 юли, събота, от 10:00 до 14:00 часа. Цената му е 50 лева. 

 

Задължително в седмицата, в която ще се проведе, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането може да стане предварително по банков път или на място в ателието ни. За повече информация, свържете се с нас в имейл или по телефона 0887 663 363.

След курса ще си тръгнете с прекрасна картина в рамка, нарисувана от вас самите.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Какъв плат да изберем, за да правим горещ батик?;
  • Основни стъпки и знания, необходими за изпълнение на техниката;
  • Рисуване с молив, четки и специални бои за коприна, по шаблон, на картина А4;
  • Топене на восъка;
  • Фиксиране на изработената картина с горещ восък.

 

Независимо дали планирате да рисувате като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате картини вкъщи със съответната техника.

 
Курсът продължава 4 часа и се изработва една картина, която напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на тахниката. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Какво включва цената на курса::
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за урока са ограничени, като техния максимален брой е 6 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Горещ батик


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: