За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Кабушон в обков от медна гъвкава тел

Техника:Моделиране с тел
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:3 часа
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:50лв.
Места в групата:8

 

Запишете се!Информация:


Заповядайте в Ателие Марабу и прекарайте вълнуващ творчески ден с любопитни техники за изработка на бижута! 
Сред най-любимите техники, в нашето училище, са моделиране на тел и оформяне на рамка около кабушон. Дългото им очакване от вас ни накара да ги включим в специален съботен курс. 

Курсът също е идеален начин да се подготвите с подаръци с лично послание за любимите хора, при това - докато се забавлявате в приятна компания. :)

Обучението е подходящо, както за начинаещи, така и за напреднали. А в резултат - всички ще си тръгнат с нови собственоръчно направени модели, полезни знания и авторски инструкции! :)

 

Кабушонът е полускъпоценен камък, шлифован с плосък гръб и овална гладка или фасетирана лицева част, без отвор. Думата кабушон произлиза от френската „caboche”. Независимо от формата му - овална, квадратна, кръгла или неправилна, той позволява да се вплита, вгражда или инкорпорира в бижута чрез най-различни техники. Изпълнени прецизно и внимателно, те носят усещане за изящество и съвършенство. Като традиционен елемент от накитите и короните на кралете, днес те са истинско предизвикателство за дизайнери и любители-бижутери. Комбинациите с медна гъвкава тел са елегантни и възхитителни! 

 

Тази събота ще се потопим в отминалата романтична епоха и чрез моделиране с медна гъвкава тел, ще създадем обков около красивия камък.

Е, останалото ще бъде изненада, но ви уверяваме, че ще прекарате отпускащ и ползотворен ден в нашето ателие. Ще си тръгнете с хубави емоции и невероятни бижута.

 

  • Цената на целия курс е 50 лева. В нея са включени всички необходими материали за работа по време на курса, както и подробни печатни материали с инструкции относно всяка от изучаваните техники. 
  • ВАЖНО! Курсът ще се проведе на 7 декември, събота, от 13:30 до 16:30.
  • Задължително, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието  ви.
  • Ако се запишете за поредицата от четири урока в този уикенд и платите депозит от 50% от общата им цена - 200 лева, до 2 декември включително, ще получите 10% отстъпка.

 

Можете да заплатите предварително по банков път или на място в ателието ни. За повече информация, свържете се с нас в имейл или по телефона 0887 663 363.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

 

  • Запознаване с различни видове медна гъвкава тел;
  • Моделиране с медна гъвкава тел;
  • Оформяне на обков от тел с квадратен или декоративен профил.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Урокът продължава около 3 часа и се изработват 1-2 бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:

 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за обучението, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 8 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 


Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Кабушон в обков от медна гъвкава тел


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: