За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Как да направим декоративни елементи от тел?

Техника:Моделиране на тел с Уиг-Джиг
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:90 минути
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:15лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Вечерните работилници в Ателие Марабу са приятен и ползотворен начин да се докоснете до различни атрактивни  техники за изработка на бижута!


В обучението ще разберете как да направите атрактивни декоративни елементи от тел с Уиг-джиг - един от специалните инструменти за моделиране на тел. Той ще разшири творческите хоризонти пред вас и ще даде много нови идеи в дизайна. Независимо дали за първи път опитвате сами да правите бижутата си или сте начинаещи в тази техника, уверяваме ви, че ще е интересно и ползотворно.

 

В нашето студио ще разполагате с различни цветове медна гъвкава тел, с качествени стъклени мъниста и полускъпоценни камъни. След като изберете вашите цветови комбинации, ще ви покажем основни похвати за изработка на елементи от тел. Това могат да бъдат различни рамки, свързващи елементи или кукички за обици, които ще добавят неустоим чар в ръчно направените бижута.

Ще откриете широките възможности, които ви дава уреда. С него можете да оформяте изключително правилни и симетрични декоративни елементи за бижута, следвайки щифтчетата върху инструмента. След работилницата въкщи сами ще можете с лекота да интерпретирате наученото и да включите във вашите бижута готовите мъниста.

Експериментирайте! Елате в Ателие Марабу!

 

Заповядайте! Очакваме ви с интересни модели и много настроение!

Цената на работилницата е 15 лева. 

Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Работа с инструмент за моделиране на тел Уиг-Джиг.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Урокът продължава около час и половина и се изработват 2-3 елемента, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от визможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 

В цената на работилницата са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Как да направим декоративни елементи от тел?


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: