За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Как да направим компоненти от тел?

Техника:Моделиране на тел с Уред за навиване на тел
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:90 минути
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:15лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Вечерните работилници в Ателие Марабу са приятен и ползотворен начин да се докоснете до различни атрактивни  техники за изработка на бижута!


В работилницата тази седмица ще разберете как да направите интересни компоненти от тел с Уред за навиване на тел - един от специалните инструменти за моделиране на тел.  Ако за първи път опитвате сами да правите бижутата си или сте начинаещи в тази техника, уверяваме ви, че урокът ще разшири творческите хоризонти пред вас и ще даде много нови идеи в дизайна.  

В нашето студио ще разполагате с различни цветове и дебелини медна гъвкава тел, с качествени стъклени мъниста и полускъпоценни камъни. След като изберете вашите цветови комбинации, ще ви покажем основни похвати за изработка на компоненти от тел. 

Уредът за моделиране на гъвкава тел се състои от 6 различни форми, с които можете сами да правите фигурки и мъниста от навита във формата на спирала тел. В урока ще усетите предизвикателствата на медната гъвкава тел и различните й приложения в дизайна. Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка, лесно ще усвоите умения в работата с него. Ще изработите атрактивни компоненти в цвят по ваш вкус, а след това вкъщи ще можете да ги съчетаете в дизайна на вашите ръчно направени бижута.

Експериментирайте! Елате в Ателие Марабу!

Очакваме ви с любопитни модели и много настроение!

 

Продължителността на една работилница е от 18:30 до 20:00, а цената й е 15 лева. Оптималният брой участници е 11 души. Препоръчваме максимално ранно записване. 


 

 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Работа с Уред за навиване на тел.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Урокът продължава около час и половина и се изработват 3-4 компонена, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от визможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 

В цената на работилницата са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Как да направим компоненти от тел?


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: