За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Как да правим бижута с Микромакраме?

Техника:Микромакраме
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:1 ден
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:15лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Превърнете се в дизайнер на собствените си бижута, прекарайте забавна творческа вечер в уютната обстановка на Ателие Марабу!

 

В работилницата ще провокираме въображението ви с различни видове шнурове и мъниста, а вие ще имате възможност да изберете своите комбинации. Съчетавайки ги, ще изработите сами колиета с огромна символика и красиво послание.

От наша страна, ще ви помогнем да усвоите основни стъпки от техниката Микромакраме. Ще работим с различни видове шнурове, с главните бижутерийни аксесоари и елементи, ще опознаете различни и качествени мъниста, ще се докоснете до основните инструменти.

След обучението ще можете сами да правите зашеметяващи модели, с които да привличате вниманието на околните. Надяваме се, че ще бъде забавно и вдъхновяващо и ще преоткриете много нови идеи за визията си.

 

Заповядайте! Очакваме ви с интересни модели и много настроение!

Цената на работилницата е 15 лева. Ако запишете и посетите три вечерни урока, ще можете да се включите безплатно и в избрана от вас работилница, в рамките на същия календарен месец.

Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 

Умения и знания, включени в този урок:


 

  • Микромакраме
  • Бижутерийно низане

Работилницата продължава от 18:30 до 20:00 и се изработват няколко проекта, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще останете очаровани завинаги от възможността за собствено творчество!

 

Какво да си носите


 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от Ателие Марабу.

 

Основна информация:


 

В цената на работилницата са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

Как да правим бижута с Микромакраме?


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: