За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Кодирани послания към лятото: корал

Техника:Смесени бижутерийни техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Екип, Милена Илийчкова
Цена:25лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Открийте новото си хоби заедно с Ателие Марабу! Насладете се на вълшебството да творите бижута със собствените си ръце! Не пропускайте шанса да придобиете полезни знания и възможност сами да правите по професионален начин своите нови обици, гривни и колиета.

 

Зад кораловия цвят се крие огромната символика на Келтски възли. Съчетана с  базовите техники Бижутерийно низане и Бижутерийни телчета, тя дава огромно поле за изява. Обучението е напълно подходящо за начинаещи и дава основни насоки, с които да започнете работа и да правите бижута с професионална визия. Ще видите приложението на техниката с различни видове шнурове, ще разберете как да завършвате моделите, ще се запознаете с главните бижутерийни аксесоари и елементи, ще опознаете различни и качествени мъниста и ще се докоснете до основните инструменти. 

 

Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под ръководството на един от опитните ни преподаватели, всеки от курсистите ще може да усвои базови умения и сам да направи уникално бижу. Уверяваме ви, че удовлетворението е незаменимо! :)

 

Заповядайте в Ателие Марабу! Урокът ще проведем в четвъртък, от 18:30 до 20:30.

Цената на един вечерен урок е 25 лева. 

Ако запишете и посетите три вечерни урока, ще можете да се включите безплатно и в избрана от вас работилница, в рамките на същия календарен месец.

 


 

Умения и знания, включени в този мини-курс:

 

  • Келтски възли;
  • Бижутерийни телчета.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Всеки урок от курса е с продължителност от 18:30 до 20:30 часа и се изработват няколко бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Какво включва цената на курса:

 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

 

 

Кодирани послания към лятото: корал


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: