За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

С дъх на канела и портокалови корички - коледни картички и декорация

Техника:Смесени техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:90 минути
Преподаватели:Екип, Милена Илийчкова
Цена:15лв.
Места в групата:2

 

Запишете се!Информация:


Вечерните работилници в Ателие Марабу са забавен и ползотворен начин да се докоснете до ръчното творчество!

 

Усещате ли вече аромата на канела, сгряващо вино и портокалови корички?

Топла, уютна и блещукаща, задаващата се Коледа провокира въображението на малки и големи! Елате, за да изработим заедно неустоими коледни картички, с които ще можете да зарадвате своите любими хора или украса за елхата и празничната трапеза, която ще придаде уют и тържествен нюанс.

В уютната обстановка на Ателие Марабу на разположение ще бъдат красиви и качествени материали за изработка и декорация на картички. Ще ви помогнем в усвояването на интересни и разширяващи възможностите техники и идеи. След това с лекота ще можете да използвате знанията си, за да спретнете сами модели с лично послание към приятели и близки.

 

Продължителността на една работилница е 2 астрономически часа - от 18:30 до 20:00, а цената й е 15 лева. Заповядайте :)

 

Какво включва цената на курса:

В посочената цена от 15 лева са включени всички необходими материали за работа по време на работилницата.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Печат;
  • Сгъвки;
  • Комбиниране и баланс;
  • Нетрадиционни техники и идеи.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Урокът продължава около час и половина и се изработват 3-4 картички и декорации, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от визможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 

В цената на работилницата са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

С дъх на канела и портокалови корички - коледни картички и декорация


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: