За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Майсторски клас за Сутаж със Сърджан Кръстевски

Техника:Сутаж
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:1 ден
Преподаватели:Сърджан Кръстевски
Цена:60лв.
Места в групата:8

 

Запишете се!Информация:


Описание на курса:


 

Забавен и отпускащ урок за изработка на бижута, от който всички си тръгват с нови собственоръчно направени модели.

 

Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под ръководството на един от опитните ни преподаватели, ние плавно ще ви въведем в света на една от най-интересните винтидж техники.

Урокът е отличен избор за всеки, който се вълнува от уникални и атрактивни накити. Подходящ е за начинаещи в тази област и идеален за придобиване на основни умения във винтидж техниката Сутаж. Ще имате възможност да разберете много относно проектирането на моделите, мотивите и шарките, за изработката и декорацията на канта, по нестандартни начини да прилагате добре познати материали. Ще научите с какви игли, нишки и мъниста е подходящо да работите, как да завършвате моделите и да стигнете до краен продукт.

Курсът ще се проведе през месец декември в събота, 10.12.2022г, от 10:00 до 14:00.

 

Цената на целия курс е 60 лева. Оптималният брой участници е 8 души. Препоръчваме максимално ранно записване.

 

Какво включва цената на курса:

 

В посочената цена от 60 лева са включени всички необходими материали за работа по време на  курса, както и подробни печатни материали с инструкции относно изучаваната техника. 

 


 

Умения и знания, включени в този мини-курс:

  • Какво е сутаж? 
  • Как да изработваме бижута чрез сутаж?

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Курсът продължава 4 часа и се изработват бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 
Уроците в нашето училище са безплатни, заплащат се само използваните материали, предоставени от Marabu.bg. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час. Предлагаме също неограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени, като техния максимален брой е 8 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 
 
 Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

Майсторски клас за Сутаж със Сърджан Кръстевски


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: