За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Мъниста от мъниста: Моделиране на тел с Гизмо

Техника:Моделиране на тел с инструмента Гизмо
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:25лв.
Места в групата:6

 

Запишете се!Информация:


Мъниста от мъниста: Моделиране на тел с Гизмо е едно неустоимо и забавно предложение в програмата на Ателие Марабу! Вълнуващият вечерен урок ще разшири творческите хоризонти пред вас и ще ви даде много нови идеи в дизайна на ръчноизработените бижута. 

 

Гизмо е инструмент, състоящ се от малка манивела и държач. С него можете сами да правите фигурки и мъниста от навита във формата на спирала тел. Медната тел и моделирането с нея е интересно предизвикателство, а приложението й в изработката на мъниста е любопитно и стилно. Ще научите как да работите с базовите бижутерийни инструменти и как да вграждате стъклени мъниста или полускъпоценни камъни. Възможностите са много, доверете ни се и елате, за да усетите очарованието им. Ще си тръгнете с атрактивно бижу, полезни знания и отпечатани инструкции. След това, вкъщи ще можете с лекота да интерпретирате наученото.

 

Експериментирайте! Елате в Ателие Марабу!

Очакваме ви с любопитни модели и много настроение!

 

Продължителността на обучението е от 18:30 до 20:30, а цената му е 25 лева. 

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Работа с инструмент за моделиране на тел Гизмо.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Урокът продължава около 2 часа и се изработват 1 бижу, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от визможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 
Уроците в нашето училище са безплатни, заплащат се само използваните материали, предоставени от Marabu.bg. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час. Предлагаме също нограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Предвид обстановката, местата за нашите уроци са ограничени, като техният максимален брой е 6 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 
 
Тъй като занятията са вечерни, ви приканваме да не закъснявате, за да приключваме навреме. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.
Ако ненамирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.
 
Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Мъниста от мъниста: Моделиране на тел с Гизмо


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: