За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Мъниста от мъниста с Плетене в мрежа

Техника:Плетене на мъниста в мрежа (Нетинг)
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:25лв.
Места в групата:8

 

Запишете се!Информация:


Мъниста от мъниста: Плетене на мъниста в мрежа е ново неустоимо предложение в програмата на Ателие Марабу! Това е вълнуващ вечерен урок, който неминуемо ще разшири творческите хоризонти пред вас. 

 

Плетене на мъниста в мрежа е атрактивен начин за изработка на обемни мъниста от синци или малки мъниста. Добавени в дизайна на колиета, гривни и обици, правят визията неповторима и магнетична. Отделните редове в плетката се свързват чрез мостово мънисто, благодарение на което се получава мрежа от мъниста. В урока ще опознаете обемния вариант, при които можем да постигнем ажурен кух модел или облечено като в дантела едро мънисто. Експериментирайки с различни видове и размери на мънистата и нишката, с която плетете, вкъщи с лекота ще можете да интерпретирате наученото. 

 

Заповядайте в Ателие Марабу!

Очакваме ви с любопитни модели и много настроение!

 

Цената на урока е 25 лева. Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Опознаване на различни видове нишки и използването им в съответната плетка;
  • Започване на плетката;
  • Опознаване на специфичните стъпки в техника за Плетене на мъниста в мрежа и начини за съединяване на отделните редове;
  • Възможности за вариации на моделите, изработени с техниката Плетене на мъниста в мрежа, чрез увеличаване и намаляване броя на мънистата в редовете;
  • Завършване и добавяне на нова нишка.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Урокът продължава около 2 часа и се изработва 1 бижу, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от визможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Мъниста от мъниста с Плетене в мрежа


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: