За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Мемори тел и бижутерийни телчета

Техника:Мемори тел и бижутерийни телчета
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:3 часа
Преподаватели:Владислава Предова-Стайкова
Цена:50лв.
Места в групата:8

 

Запишете се!Информация:


Желанието за обемни и атрактивни бижута никога не преминава! Пролетните цветни вечери гъделичкат творческото вдъхновение. В този момент, Ателие Марабу е на ваше разположение. Не пропускайте шанса да опитате от вълшебството на приложната бижутерия, да придобиете полезни знания и възможност сами да правите своите нови обици, гривни и колиета.

 

Мемори тел, съчетана с базовата техника - Бижутерийни телчета, дава огромни възможности в дизайна на бижутата. Обучението е напълно подходящо за начинаещи и дава всичко необходимо, за да започнете работа и да правите бижута с чист и професионален вид. 

 

Мемори тел е много твърда, термично обработена стоманена тел, притежаваща свойството да запазва формата си. Благодарение на това, можем да правим бижута с интригуващ и обемен дизайн.Ще се запознаете с главните бижутерийни елементи и аксесоари, типовете мъниста и основните инструменти. Ще видите приложението й в различни модели, с главните бижутерийни аксесоари и елементи, ще опознаете различни и качествени мъниста, ще се докоснете до основните инструменти. 

 

Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под ръководството на един от опитните ни преподаватели, всеки от курсистите ще може да усвои базови умения и сам да направи уникална гривна. Уверяваме ви, че удовлетворението е незаменимо! :)

 

Цената на обучението е 50 лева.

Задължително, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви.

Заплащането може да стане предварително по банков път или на място в края на урока. За повече информация, свържете се с нас в имейл или по телефона 0887 663 363.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Запознаване с различните видове тел тип Memory, основните им приложения и възможности за дизайн;
  • Рязане на тел тип Memory;
  • Как да оформим уше с тел тип Memory;
  • Как да завършим дизайна на модели с тел тип Memory;
  • Характерни тънкости в работата с мемори тел.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Урокът продължава около 3 часа и се изработват 2 бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от визможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Какво включва цената на урока:
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Мемори тел и бижутерийни телчета


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: