За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Модни бижута - шест стъпки да подчертаеш стила си!

Техника:Смесени бижутерийни техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 дни
Преподаватели:Екип, Милена Илийчкова, Албена Катанова
Цена:200лв.
Места в групата:8

 

Запишете се!Информация:


Заповядайте в Ателие Марабу! Искате ли да откриете отпускащо хоби, да се занимавате любителски с изработка на бижута или да смените попрището си и да намерите ново призвание? Нашето обучение е точно за вас.

Горди сме да ви представим следващото издание от нашия ексклузивен и първи по рода си интензивен курс за изработка на бижута!

 

През двата съботно-неделни дни, в стъпка по стъпка ще създаваме модерни и атрактивни модели, ще се потопим във вълшебството на мънистата и ще почувстваме емоцията да създаваме красота с ръцете си.

 

Това е двудневно интензивно обучение, в което ще овладете и усъвършенствате шест различни техники за изработка на бижута. За да се включите в него, не е необходима никаква предварителна подготовка или опит (а ако имате такъв, със сигурност ще откриете нови идеи и предизвикателства). Обучението ще бъде съпроводено от подробни отпечатани инструкции, включващи информация, указания, схеми за всяка от изучаваните техники и бонус допълнителни инструкции за изработка на бижута с наш дизайн.

 

Вече седем години Ателие Марабу трупа опит и работи с курсисти от различна възраст и професии. Имаме отлично структурирана методика за изучаване на бижутерийни техники и предлагаме най-богатия каталог от уроци. Ние гарантираме напълно качеството на материалите, с които ще работите и знанията, които ще придобиете. Програмата на курса ще ви осигури всички необходими познания, за да поставите началото на работата си, да преминете към изработката на бижута с професионален и чист вид.

 


 

 Цели на обучението

След преминаване на курса, вие:

  • Ще сте запознати с различни материали и инструменти и тяхното приложение;
  • Ще използвате и комбинирате умело отделните мъниста според тяхната специфика и цвят;
  • Ще имате основни познания за съчетаване на изучените техники;
  • Ще изработвате бижута с ваш собствен дизайн и композиция.

 


 

Съдържание на обучението

Знаем, че в момента информацията е навсякъде около вас – снимки, видеоуроци, статии. Въпреки това, няма нищо по-хубаво от личния контакт и споделяне на опит веднага, на място. Тук ще се впуснете в истинско творческо приключение, ще срещнете съмишленици и ще създадете плодотворни приятелства. Курсът съдържа шест изчерпателни техники, поднесени лесно за следване, ясно и информативно. За всяка тема подготвяме модели, спрямо които върви обучението. Стъпка по стъпка се достига до резултата и по-бързо се усвояват уменията. Бижутата са подготвени, така че да обхващат, освен конкретна техника, и още допълнителни похвати и трикове. Обучението ни е съпроводено от инструкции, фотоматериали, множество модели, илюстриращи темата, с помощта на които ще откриете различните приложения на техниките. В края на всеки учебен ден ще правим обстойно обобщение с въпроси и отговори. Това е времето, в което можете да прегледате направените от вас бижута, да си припомните стъпките, да изчистим неяснотите и да направим преминалия ден пълноценен.

 

Техники, включени в обучението:

-Уред за навиване на медна гъвкава тел;

-Уред за усукване на медна гъвкава тел;

-Бродерия с мъниста;

-Сутаж;

-Келтски възли;

-Vintaj.

 


Къде ще се провежда обучението?

Курсът се провежда в нашето студио. Намираме се на улица Иван Денкоглу, №28, в самия център на София. Апартаментът ни е в характерен аристократичен дух и разполага с две красиви зали. С много любов и желание се погрижихме да направим мястото уютно и вдъхновяващо, подходящо за различни творчески занимания и срещи. Залата, е практична и модерна, ще бъде на ваше разположение през цялото време.

 


 

Кога ще се провежда обучението?

Дните за провеждане на курса са 10 и 11 Февруари. Програмата във всеки един от дните е:

 

  • 09.30 – събиране на участниците (среща със сутрешно кафе и сладки) 
  • 10:00 – 13:00 – първа тема
  • 13:00 – 14:00 – време за обяд
  • 14:00 – 17:00 – втора тема 

 

Въпреки опита ни, преди всяка среща с вас, вълнението ни е голямо. При нас отличните резултати са факт. Голям е броят на учениците, създали своя марка и бизнес. Тяхната последователност, желание за самоусъвършенстване и решителност ни прави горди от опита, който сме предали. Очакваме ви с нетърпение, за да споделим заедно своите трепети!

 


 

 

И преди да поемете своята първа стъпка в новото си начинание, ето още важна информация и няколко често задавани въпроси.

Как да се запиша?

За да се запишете за курса в нашето ателие, натиснете бутона „Запишете се” и просто следвайте стъпките. Не забравяйте да прочетете условията ни и да поставите отметка в съответната кутийка. Нашият екип задължително ще се свърже с вас, за да уточним подробности.

Кога да се запиша?

Можете да се запишете, когато пожелаете, но тъй като местата са ограничени, е добре да го направите възможно най-скоро.

Кога и как да платя?

Цената на курса е 200 лева. При записване следва да заплатите авансова сума от 100 лева. Можете да направите плащането по нашата банкова сметка или на място в Ателие Марабу.

Какво включва стойността на обучението?

Цената включва стойността на материалите, използвани за изработка на моделите, отпечатан подробен учебник с инструкции и схеми за съответната техника, висококвалифицирани лекторски демонстрации и практически курс в рамките на 2 дни. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж.

Трябва ли да заплащам за нещо друго, свързано с обучението?

Не, курсът не съдържа други такси или суми, свързани с провеждането му.

Ако се запиша и внеса посочената сума, но впоследствие се откажа, каква е възможността да си върна внесената сума?

Всяко обучение е свързано с планиране, подготовка, окомплектоване на материали и внасяне на средства. Ако вие се запишете за участие, а впоследствие се откажете, ние си запазваме правото да задържим 50% от внесения аванс – 50 лева. Ако вие се решите отново в друг период от време да ни посетите, ние ще възстановим сумата от 20% (от задържаните 50 лева) и ще ги добавим към общата стойност за вашето последващо Обучение.

Ще получа ли Сертификат за преминалия курс?

Да, в последния ден от обучението всеки курсист ще получи сертификат за завършен Курс за изработка на бижута, подписан от нас.

Мога ли да задавам въпроси, които са свързани с бъдещото ми поприще, но които не са свързани конкретно с обучението?

За нас ще е удоволствие да ви помогнем да превърнете вашите идеи в реалност, да говорим, дискутираме и обсъждаме всичко, което ви вълнува, както по време на лекциите, така и по време на почивките, които ще споделяме всеки лекционен ден.

 

Ако след прочита на тази подробна информация, все пак, възникнат въпроси, ние сме насреща. Не се колебайте да се свържете с нас на marabu@marabu.bg или на телефон 0887 663 363. Някоя от нас – Йорданка, Милена или Владислава, ще ви отговорим с готовност.

 

Модни бижута - шест стъпки да подчертаеш стила си!


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: