За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Обемни бижута с тубуларна спирална плетка

Техника:Обемна спирална плетка
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:25лв.
Места в групата:5

 

Запишете се!Информация:


Вечерният урок Обемна спирална плетка е подходящ, както за начинаещи, така и за напреднали в изработката на бижута. Това е лек и забавен начин да усвоите базови умения с една от най-атрактивните плетки, а в края на урока ще си тръгнете с нови бижута, полезни знания и подробни авторски инструкции.

 

Тубуларна спирална плетка е обемният вариант на плоска спирална плетка. Дори и да не сте посещавали урока, лесно ще усвоите отделните стъпки. Следвайки поредица от демонстрации бързо ще се потопите в основните тънкости на техниката. Ще опознаете различни видове нишки, как да започвате и завършвате плетката, как да добавяте нова нишка. След обучението ще можете да интерпретирате с разнообразни мъниста и да създавате сами невероятни модели.

 

Очакваме ви! :)

Цената на урока е 25 лева.  

Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

  


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Основни стъпки и тънкости при изработка на единична спирална плетка;
  • Основни стъпки и тънкости при изработка на двойна спирална плетка;
  • Завършване и добавяне на нишка;
  • Възможности за дизайн в обемна спирална плетка;

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Урокът продължава около 2 часа и се изработва едно бижу, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Предвид извънредната епидемиологична обстановка, местата за нашите уроци са ограничени, като техния максимален брой е 5 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Обемни бижута с тубуларна спирална плетка


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: