За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Открий красотата на телта: ефектни бижута със смесени техники

Техника:Смесени бижутерийни техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:6 часа
Преподаватели:Екип, Милена Илийчкова
Цена:70лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Заповядайте в работилницата на Ателие Марабу и прекарайте вълнуващ творчески ден! "Открий красотата на телта: ефектни бижута със смесени техники" е забавен и отпускащ урок за изработка на бижута, от който всички ще си тръгнат с нови собственоръчно направени модели.

 

В нашето ателие ще ви покажем различни модели, направени с инструментите Гизмо, Уиг-Джиг, Уред за навиване и уред за усукване на тел. Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под ръководството на един от опитните ни преподаватели, ние плавно ще ви въведем в света на бижутерията, работата с медна гъвкава тел и широките възможност, които ви дават уредите за моделиране на тел.

 

Работата с уиг-джиг е един от най-удобните начини за моделиране с гъвкава тел. Можете да оформяте изключително правилни и симетрични декоративни елементи за бижута, следвайки щифтчетата върху инструмента. С уредът за навиване на тел, състоящ се от 6 различни форми, можете сами да правите фигурки и мъниста от навита във формата на спирала тел. Гизмо е инструмент, състоящ се от малка манивела и държач, с които също можете сами да правите фигурки и мъниста от навита във формата на спирала тел. Уредът за усукване на тел се състои от малка манивела и диск. С въртене на манивелата, можете да усучете един около друг няколко края тел. Получава се симетрично пресукана като въже тел, от която можете да оформите спирали, халки, свързващи и декоративни елементи.

 

Готовите компоненти ще съчетаем с различни базови и смесени бижутерийни техники, за да получим атрактивни и модерни резултати. Ще опознаете още работата с бижутерийни телчета, низане с мъниста и Vintaj.

Ще се научите как сами да изработвате обици, колиета или гривни. Ще се запознаете с главните бижутерийни елементи и аксесоари, типовете мъниста и основните инструменти.

Придобитите знания и умения ще ви помогнат самостоятелно и с лекота да изработвате бижута вкъщи.

 

Заповядйте! Ще се радваме да се срещнем и заедно да сътворим красиви бижута, с които ще изненадате всички около вас.

 

Цената на целия курс е 70 лева. В посочената цена са включени всички необходими материали за работа по време на курса, както и подробни печатни материали с инструкции относно всяка от изучаваните техники. 

 

  • ВАЖНО! Курсът ще се проведе на 9 април, неделя, от 10:00 до 16:30 с обедна почивка от 30 минути.
  • За всички, които се запишат до 3 април и заплатят като депозит половината от стойността на курса, ние ще направим отстъпка от 10 лева и цената на курса ще е 60 лева.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Работа с Уиг-джиг;
  • Работа с Уред за навиване на тел;
  • Работа с Гизмо;
  • Работа с Уред за усукване на тел;
  • Включване на изработените елементи от тел в композицията на гривни, колиета и обици;
  • Работа с базови техники;
  • Как да завършим бижу с основни аксесоари?

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Урокът продължава около 6 часа и се изработват 3-4 бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:

 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за обучението, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 


Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.


 
Мнения на наши ученици за курса:
 
"Невероятно и вдъхновяващо!", Галина Ташева

Открий красотата на телта: ефектни бижута със смесени техники


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: