За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Отпечатай и оцвети с Vintaj

Техника:Работа с инструменти и елементи от система Vintaj
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Екип, Калина Димова
Цена:20лв.
Места в групата:8

 

Запишете се!Информация:


Ако все още се съмнявате дали изработката на бижута е хоби, подходящо за вас, елате и опитайте в нашите вечерни уроци и работилници. Те са приятен и ползотворен начин да се докоснете до различни атрактивни техники за изработка на бижута!

 

Този четвъртък ще направите два красиви елемента с инструменти и материали Vintaj.

Това е система от вдъхновяващи и разширяващи възможностите техники, чрез които бижутата ви ще придобият неповторим дизайн. С атрактивната и достъпна технология ще оформятe, стилизирате и декорирате метални елементи. Vintaj е приложима върху елементи от чист мед, месинг с примеси на мед и цинк, както и върху арт метал на желязна основа. Чрез Vintaj ще откриете, както артистичната, така и занаятчийската страна на приложната бижутерия. Със специалните продукти и инструменти на Vintaj ще създадете нежен и фин релеф, ще имитирате патина, ще гравирате букви и цифри, ще изработите обемни модели и още много други ефекти във винтидж и гръндж стилистика.

 

Ако за първи път опитвате сами да правите бижутата си или сте начинаещи в тази техника, уверяваме ви, че урокът ще разшири творческите хоризонти пред вас и ще даде много нови идеи в дизайна.  

 

В нашето студио ще разполагате с кръгли или квадратни основи от месинг или мед, с всички инструменти и патини от системата Vintaj. След като изберете вашите цветови комбинации, ще ви покажем основни похвати за изработка на ефектни релефни и обемни елементи. 

 

Ще си тръгнете с поне два елемента и много настроение. За да можете да се похвалите с ново бижу, още на следващия ден, към комплекта с материали ще добавим метър кожа или чифт обици. А ако имате друга идея, вкъщи с новите компоненти ще можете да разнообразите дизайна на вашите ръчно изработени бижута.

 

Експериментирайте! Елате в Ателие Марабу!

Очакваме ви с любопитни модели и много настроение!

 

Ексклузивно, в очакване на слънчевото лято, цената на урока ще бъде 20 лева.  

Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Опознаване на основните видове материали, използвани в техниките от система Vintaj;
  • Техника за патиниране;
  • Техника за фино гравиране DecoEtch;
  • Техника за двустранен релеф DecoEmboss;
  • Техника Hammering - създаване на ефектна текстура с помощта на малък чук;
  • Техника за гравиране на букви и цифри;
  • Техника за пробиване на отвори;
  • Техника Dapping - превръщане на плоски елементи в обемни.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Урокът продължава около 2 часа и се изработват 2-3 елемента, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от визможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 

В цената на работилницата са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 8 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Отпечатай и оцвети с Vintaj


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: