За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Отворени врати в marabu.bg и Ателие Марабу

Техника:-
Ниво на трудност:Начинаещи и Напреднали
Продължителност:6 часа
Преподаватели:Екип
Цена:-лв.
Места в групата:0

 

Запишете се!Информация:


Каним ви на среща отново през Февруари :) 
Ден на отворените врати в Ателие Марабу и http://marabu.bg/ се превърна в ползотворна традиция и за нас, и за вас, която ще запазим и през този месец. 

КОГА?25 Февруари, 12:00 – 19:30 часа


КАКВО СМЕ ЗАМИСЛИЛИ?Ще има много изненади, вече обичайните атрактивни отстъпки на някои от най-обичаните мъниста и материали за бижута. Ще можете да се поглезите и с нова гривна-талисман от естествени камъни.

Знаете, че нашият магазин е само онлайн. В този ден, обаче, студиото ни ще се превърне в своеобразен шоурум. Ще можете да видите „на живо” и да пазарувате като в реален магазин едни от най-търсените и любими мъниста и материали за бижута, при това с изкушаващи отстъпки.

  • На място ще можете да направите и своя нов талисман – гривна на еластична корда с избрани от вас естествени камъни, като ще заплатите 6 лева.
  • За любителите на моделирането с тел, за първи път, в рамките на Деня на отворените врати, ще ви покажем как да изработите сами разнообразни аксесоари от гъвкава тел.
    Ние ще се подготвим с различни варианти на кукички за обици, закопчалки, разделители, капачета и други бижутерийни елементи, както и с различни цветове, подходяща за целта, медна гъвкава тел.
    Вие ще можете да изберете три от тях и ние ще ви покажем как се правят, след което и вие ще опитате - всичко това, на цена от 6 лева.
    Вероятно всеки от вас е изпадал в ситуация, в която сте на финала да завършите новото си бижу, но в импровизираното ви ателие липсва подходящ аксесоар. Ето тук знанията и основните похвати, които ще ви покажем, ще се окажат много ползотворни.Заповядайте! Очакваме ви :)

Повече за събитието можете да следите и във фейсбук страницата ни, тук: 

Ден на отворените врати в Ателие Марабу и marabu.bg!

 

Отворени врати в marabu.bg и Ателие Марабу


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: