За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Отворени врати в marabu.bg и Ателие Марабу

Техника:-
Ниво на трудност:Начинаещи и Напреднали
Продължителност:6 часа
Преподаватели:Екип
Цена:-лв.
Места в групата:0

 

Запишете се!Информация:


Да посрещнем лятото творчески! По традиция, през Юли, Ателие Марабу ще излезе във ваканция! Не ни разбирайте погрешно :) Нашият екип ще бъде на линия за вашите въпроси и поръчки за необходимите мъниста и материали.

 

Само за кратко, докато събирате вдъхновение от свежи планински гори, горещи морски пясъци и красиви китни градове и селца, ние ще преустановим уроците в нашето студио. За да не губим, обаче, връзка и за да можем да се срещаме и помагаме със съвети и насоки, имаме специално предложение за вас. Ще попълним нашия календар с много любопитно събитие – Ден на отворените врати в marabu.bg и Ателие Марабу.

КОГА?22 Юни, 12:30 – 18:30 часаКАКВО СМЕ ЗАМИСЛИЛИ?Знаете, че нашият магазин е само онлайн. В този ден, обаче, в нашето студио ще можете да видите „на живо” и да пазарувате:
• с 25% отстъпка – японски мъниста Тохо 2 и 3 мм;
• с 30% отстъпка – полускъпоценни камъни. Смятаме събитието да се превърне в ползотворна традиция, като всеки път ще ви показваме и различни базови похвати за изработка на бижута. Като начало ще започнем с това как да нижем мъниста по професионален и чист начин с тел за низане и стопери.


На място ще можете да направите и своя летен талисман – гривна на еластична корда с избрани от вас естествени камъни, като ще заплатите стойността единствено на използваните материали.


Заповядайте! Очакваме ви :)

Отворени врати в marabu.bg и Ателие Марабу


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: