За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Потрепващи бижута - работилница с телчета

Техника:Бижутерийни телчета
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:90 минути
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:15лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Бижутерийните телчета са лесен, важен и базов начин да създавате ефектни бижута с обемен и потрепващ дизайн. Най-хубавото е, че във вечерната работилница на Ателие Марабу ще можете сами да решите какъв да е той! Запишете се за участие тази сряда и ще се сдобиете с нови собственоръчно направени бижута.

 

За да провокираме фантазията ви и за да вложите доза индивидуален стил, в нашето студио ще разполагате с различни видове стъклени мъниста и полускъпоценни камъни, разнообразни телчета и аксесоари. Ще имате възможност да изберете своите комбинации и да изработите сами модели за женствена и красива визия.

 

От наша страна, ще ви помогнем да усвоите основни бижутерийни техники и професионални трикове, с които ще можете да правите бижута с изпипана и чиста визия. Ще се запознаете с главните бижутерийни елементи, ще опознаете различни и качествени мъниста, ще се докоснете до основните инструменти. Всичко това ще ви помоне да направите своята първа стъпка в едно ново и интересно поприще - приложната бижутерия.

 

Работилницата е чудесна възможност да се превърнете в дизайнер на собствените си бижута и да прекарате забавна творческа вечер!

Продължителността й е от 18:30 до 20:00, а цената й е 15 лева.

 

Умения и знания, включени в този урок:


 

  • Как да оформим уше;
  • Как да оформим усукана примка.
  • Как да съчетаме мъниста с основните аксесоари

 

Работилницата продължава от 18:30 до 20:00 и се изработват един или два проекта, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще останете очаровани завинаги от възможността за собствено творчество!

 

Какво да си носите


 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от Ателие Марабу.

 

Основна информация:


 

В цената на работилницата са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.<

 

Потрепващи бижута - работилница с телчета


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: