За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Предизвикай себе си - кабушон в обков от медна гъвкава тел

Техника:Бижутерийни техники за моделиране на обков от тел
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Калина Димова
Цена:25лв.
Места в групата:8

 

Запишете се!Информация:


Заповядайте в Ателие Марабу и прекарайте вълнуваща творческа вечер с една от най-любопитните техники за изработка на атрактивни бижута! За първи път в нашето училище, като вечерен урок, ще видите как да моделирате обков от медна гъвкава тел около красив кабушон. Обучението е подходящо, както за начинаещи, така и за напреднали. А в резултат - всички ще си тръгнат с нов собственоръчно направен модел, полезни знания и авторски инструкции! :)

 

 

Кабушонът е полускъпоценен камък, шлифован с плосък гръб и овална гладка или фасетирана лицева част, без отвор. Думата кабушон произлиза от френската „caboche”. Независимо от формата му - овална, квадратна, кръгла или неправилна, той позволява да се вплита, вгражда или инкорпорира в бижута чрез най-различни техники. Изпълнени прецизно и внимателно, те носят усещане за изящество и съвършенство. Като традиционен елемент от накитите и короните на кралете, днес те са истинско предизвикателство за дизайнери и любители-бижутери. Комбинациите на атрактивните кабушони в различна форма и медна гъвкава тел са елегантни и възхитителни! В урока ще моделираме с медна гъвкава тел и ще създадем плътен, здрав и красив обков около нежния камък. Ще разберете защо понякога е необходимо да използваме тел с различен профил - усукан, квадратен, полукръгъл.

 

Е, останалото ще бъде изненада, но ви уверяваме, че ще прекарате отпускащ и ползотворен ден в нашето ателие. Ще си тръгнете с хубави емоции и невероятни бижута.

 

  • Заповядайте! Очакваме ви с интересни модели и много настроение!

    Курсът ще се проведе на 24 Януари, четвъртък от 18:30 до 20:30. 

    Цената на модула е 25 лева. 

    Задължително ден, преди това, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

 

  • Запознаване с различни видове медна гъвкава тел;
  • Моделиране с медна гъвкава тел;
  • Оформяне на обков от тел с квадратен или декоративен профил.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Урокът продължава около 6 часа и се изработват 2-3 бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:

 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за обучението, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 


Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Предизвикай себе си - кабушон в обков от медна гъвкава тел


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: