За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Работилница с Келтски възли

Техника:Келтски възли
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:90 минути
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:15лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Вечерните работилници в Ателие Марабу са забавен и ползотворен начин да усвоите нови знания и да направите собственоръчно своите нови бижута. Тази седмица ще откриете предизвикателствата на Келтските възли. Ще си тръгнете с атрактивни гривни или колиета, в които ще вплетете своите лични послания и желания. 

 

За да провокираме въображението ви, в нашето студио ще разполагате с различни видове шнурове и мъниста. Ще имате възможност да изберете своите комбинации и да изработите сами бижута с огромна символика и красива визия.

 

От наша страна, ще ви помогнем да усвоите основни възли, завещани от културата на древните келти. Ще можете да работите с различни видове шнурове - кожени, памучни, сатен, канап, синтетични, с главните бижутерийни аксесоари и елементи, ще опознаете различни и качествени мъниста, ще се докоснете до основните инструменти. След урока ще можете сами да правите любопитни модели, с които да предизвикате вниманието на околните. Надяваме се, че ще бъде интересно и ползотворно. 

 

Продължителността на една работилница е 2 астрономически часа - от 18:30 до 20:00, а цената й е 15 лева. 

Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

Ако запишете и посетите три вечерни урока, ще можете да се включите безплатно и в избрана от вас работилница, в рамките на същия календарен месец.

 

Умения и знания, включени в този урок:


 

  • Келтски възли;
  • Бижутерийно низане.

 

Работилницата продължава от 18:30 до 20:00 и се изработват няколко проекта, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще останете очаровани завинаги от възможността за собствено творчество!

 

Какво да си носите


 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от Ателие Марабу.

 

Основна информация:


 

В цената на работилницата са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Работилница с Келтски възли


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: