За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Работилница Талисман за щастие

Техника:Смесени бижутерийни техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:90 минути
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:15лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Прекарайте с нас забавна и отпускаща работилница, от която всички си тръгват с красиви собственоръчно направени гривни-талисмани!

 

В нашето студио ще имате възможност да избирате между различни видове кожени и синтетични шнурове, стъклени мъниста и полускъпоценни камъни и да направите свои собствени комбинации. Използвайки различни техники за връзване на възли и мкромакраме, ще изработите бижута с огромна символика и красиво послание. 

 

От наша страна, ще ви помогнем да усвоите основни стъпки, ще ви дадем идеи, с които да преоткриете много нови идеи за визията си.

 

Превърнете се в дизайнер на собствените си бижута, прекарайте в уютната обстановка на Ателие Марабу забавна творческа вечер!

Продължителността на една работилница е от 18:30 до 20:00, а цената й е 15 лева. Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 

Умения и знания, включени в този урок:

 


 

  • Микромакраме

  • Бижутерийно низане

  • Келтски възли.

 

Работилницата продължава от 18:30 до 20:00 и се изработват няколко проекта, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще останете очаровани завинаги от възможността за собствено творчество!

 

Какво да си носите


 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от Ателие Марабу.

 

Основна информация:


 

В цената на работилницата са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

Работилница Талисман за щастие


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: