За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Работилница Холистични бижута с еластична корда

Техника:Смесени бижутерийни техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:15лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Забавна и отпускаща работилница, от която всички ще си тръгнат с красиви собственоръчно направени гривни-талисмани! Пожелайте си вълнуващи преживявания и красиви емоции през идното лято, спомнете си съкровените си мечти и ги нанижете камъче по камъче в новите си бижута.


Подгответе свой личен талисман или подарък за любим човек, заедно с нас в Ателие Марабу! Ще провокираме въображението ви с различни по размер и видове пъстроцветни естествени камъни, а вие ще имате възможност да изберете своите комбинации. Съчетавайки ги, ще изработите сами бижута с огромна символика и красиво послание.От наша страна, ще ви помогнем в работата с еластична корда и ще ви покажем няколко варианта за работа с нея. След това с лекота ще можете да използвате знанията си, за да спретнете сами модели с лично послание и професионална визия.

 

Заповядайте! Очакваме ви с интересни модели и много настроение!

Цената на работилницата е 15 лева. Ако запишете и посетите три вечерни урока, ще можете да се включите безплатно и в избрана от вас работилница, в рамките на същия календарен месец.

Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.


Умения и знания, включени в този урок:  • Низане на мъниста;
  • Работа с еластична корда;
  • Поставяне на капаче;

Работилницата продължава от 18:30 до 20:00 и се изработват няколко проекта, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще останете очаровани завинаги от възможността за собствено творчество!


Какво да си носитеНе е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от Ателие Марабу.

 

Основна информация:В цената на работилницата са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 


Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

Работилница Холистични бижута с еластична корда


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: