За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Стъпка по стъпка: базови техники за изработка на бижута

Техника:Бижутерийно низане и телчета
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:25лв.
Места в групата:8

 

Запишете се!Информация:


Предлагаме ви истински творчески маратон, резултатът от който ще е ново собственоръчно изработено атрактивно бижу и усвоени умения за работа! 

 

В урока ще се докоснете до базовите техники Бижутерийни телчета и низане. Те са лесен, важен и основен начин да създавате ефектни бижута с обемен и потрепващ дизайн. Ще разберете какви аксесоари са необходими и как да оформяте основни бижутерийни ушета и примки. Ще работите с различни видове японски стъклени мъниста Тохо, разнообразни телчета и аксесоари, с най-важните инструменти - клещи с плоски челюсти, резачи и клещи с обли челюсти.

С помощта на Милена, ще изработите сами модели за женствена и красива визия. Тя ще ви помогне да усвоите основни техники и професионални трикове, с които ще можете да правите бижута с изпипана и чиста визия.

 

Урокът е чудесна възможност да се потопите в тайните на приложната бжутерия и да прекарате забавна творческа вечер!

Цената на урока е 25 лева. Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Как да използваме основните бижутерийни инструменти
  • Как да оформяме телчета с уше
  • Как да оформяме телчета с навивка
  • Как да свързваме композиции от телчета
  • Как да направим колие, гривна или обици използвайки различни видове телчета и низане с бижутерийна тел?

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Урокът продължава около 2 часа и се изработват 1-2 бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от визможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите:

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Какво включва цената на урока:

 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Стъпка по стъпка: базови техники за изработка на бижута


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: