За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Стъпка по стъпка: Стъпаловидна плетка

Техника:Стъпаловидна плетка
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Екип
Цена:25лв.
Места в групата:6

 

Запишете се!Информация:


За първи път от доста време, като вечерен урок ще проведем любопитната Стъпаловидна плетка! Вплитайки малките стъклени мъниста Тохо по специфичен начин, ще достигнете до атрактивни резултати. Потопете се с нас в магията на ръчното творчество. 

 

В този урок ще усвоите основни тънкости на Стъпаловидна плетка. Тя е интересен начин за постигане на атрактивни бижута и най-често се използва като основа за други плетки, например „Зидария” и „Ндбеле”. Характерно за нея е, че мънистата се долепят едно към друго, успоредни на отворите си.

Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка, ще изработите своето ново бижу, ще опознаете различни видове нишки, как да започвате и завършвате плетката, как да добавяте нова нишка. След обучението ще можете да интерпретирате с разнообразни мъниста и да създавате сами невероятни модели.

 

Очакваме ви! :)

Цената на урока е 25 лева.  

Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

  


 

Умения и знания, включени в този мини-курс:

 

  • Започване на плетката, опознаване на специфичните стъпки;
  • Вариации в дизайна и цветовата композиция;
  • Завършване и добавяне на нова нишка;
  • Завършване на дизайн, изработен със Стъпаловидна плетка.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Урокът продължава около 2 часа и се изработва едно бижу, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 6 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Стъпка по стъпка: Стъпаловидна плетка


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: