За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Стъпка по стъпка: Стъпаловидна плетка

Техника:Стъпаловидна плетка
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:25лв.
Места в групата:9

 

Запишете се!Информация:


За първи път като вечерен урок ще проведем любопитната Стъпаловидна плетка! Вплитайки малките стъклени мъниста Тохо по специфичен начин, ще достигнете до атрактивни резултати. Потопете се с нас в магията на ръчното творчество. 

 

В този урок ще усвоите основни тънкости на Стъпаловидна плетка. Тя е интересен начин за постигане на атрактивни бижута и най-често се използва като основа за други плетки, например „Зидария” и „Ндбеле”. Характерно за нея е, че мънистата се долепят едно към друго, успоредни на отворите си.

Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под ръководството на един от опитните ни преподаватели, ще изработите своето ново бижу, ще опознаете различни видове нишки, как да започвате и завършвате плетката, как да добавяте нова нишка. След обучението ще можете да интерпретирате с разнообразни мъниста и да създавате сами невероятни модели.

 

Очакваме ви! :)

Цената на урока е 25 лева.  

 Ако запишете и посетите три вечерни урока, ще можете да се включите безплатно и в избрана от вас работилница, в рамките на същия календарен месец.

Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

  


 

Умения и знания, включени в този мини-курс:

 

  • Започване на плетката, опознаване на специфичните стъпки;
  • Вариации в дизайна и цветовата композиция;
  • Завършване и добавяне на нова нишка;
  • Завършване на дизайн, изработен със Стъпаловидна плетка.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Урокът продължава около 2 часа и се изработва едно бижу, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Стъпка по стъпка: Стъпаловидна плетка


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: