За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Steampunk бижута с Пепи Арбов

Техника:Смесени бижутерийни техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:гост-преподавател Петър Арбов
Цена:25лв.
Места в групата:9

 

Запишете се!Информация:


Заповядайте през Август в Ателие Марабу! Очакват ви вълнуващи срещи с опитни, любопитни и много артистични гост-преподаватели! Те са

бижутери и творци с многогодишен опит и експерти в различни области. Ще ви доверят полезни хитринки и важни умения!


 

Този вторник, Пепи Арбов ще ви преведе през основните тънкости и бързо ще се потопите в магията на мистичния Steampunk стил. Като бижутер с многогодишен опит, експерт в областта и един от най-креативните Стиймпънк автори, той ще ви довери полезни хитринки и важни умения! И най-добрата част - след урока, всички ще си тръгнат с нови собственоръчно направени бижута, с които без съмнение ще впечатлят околните.

 

Нашумял доста напоследък, Стиймпънк съвсем не е ново явление. Атрактивен и оригинален, този стил дава широки възможности за дизайнерски вдъхновения. Опирайки се на миналото, позволява вълнуващи експерименти и игра с детайлите. 

 

В буквален превод думата Steampunk означава „парна машина”. По време на Индустриализацията през 19 век, парата е била основна задвижваща сила в технологиите и е представлявала най-модерното и важно откритие. От естетична гледна точка, той се отличава с нестандартно съчетание на наука и технология, а в резултат се получават оригинални произведения, сравними с открития. В Стиймпънк се вплитат елементи от жанрове като фантастика, ужас, история. Добавяйки усещане за викторианското минало и неусетно преминавайки от настояще в бъдеще, се получават изключително зареждащи бижута със силна сантиментална стойност.

 

В нашето ателие ще се научите как сами да изработвате бижута от подобен тип, къде и как да събирате необходимите за тях материали, какви елементи са ви нужни и как да ги съчетавате, за да завършите дозайна. Ще се запознаете с главните бижутерийни аксесоари, типовете мъниста и основните инструменти. Придобитите знания и умения ще ви помогнат самостоятелно и с лекота да изработвате такива бижута вкъщи.

 

Урокът е чудесна възможност да се превърнете в дизайнер на собствените си бижута и да прекарате забавна творческа вечер!

 

Цената на урока е 25 лева. Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 


 

Умения и знания, включени в тази работилница:

 

  • Какво е Steampunk? 
  • Кои са отличителните черти на тази концепция?
  • Как да изработвате бижута в тази стилистика?

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е работилница за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо от концепцията Steampunk. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответните техники.

 
Работилницата продължава около 3 часа и се изработват 1-2 бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е една прекрасна и много популярна работилница, след която ще постигнете невероятни резултати и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

 
Мнения на наши ученици за курса:
 
"Най-много ми допадна момента, в който разглобихме часовника и подготвихме дизайна.", Петя Ананиева
"Условията и обстановката по време на урока бяха отлични.", Наташа Василева
 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

Steampunk бижута с Пепи Арбов


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: