За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Свободно моделиране на тел с Калина Димова

Техника:Свободно моделиране с тел
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Калина Димова
Цена:25лв.
Места в групата:8

 

Запишете се!Информация:


Свободно моделиране с тел е занимателна и приятна техника, която дава неограничени възможности в дизайна на ръчно изработените бижута! Тя е напълно достъпна, тъй като не изисква употребата на специфични инструменти. 

 


 

Заедно с Калина Димова, ще се потопите в магията на ръчното творчество и ще имате възможността да попълните бижутерийните си кутии с модели, подходящи за лятната визия! 

В нашето ателие ще работите с разнообразни цветове и дебелини гъвкава медна тел, ще опознаете различни и качествени мъниста, ще се докоснете до основните инструменти. След урока ще можете сами да правите оригинални бижута, с които да привличате вниманието към себе си, да се чувствате неустоими и различни. 

 

Ще се научите как сами да изработвате обици, колиета или гривни, използвайки основните бижутерийни техники.

Ще се запознаете с главните бижутерийни елементи и аксесоари, типовете мъниста и основните инструменти.

Придобитите знания и умения ще ви помогнат самостоятелно и с лекота да изработвате бижута вкъщи.


Урокът е чудесна възможност да се превърнете в дизайнер на собствените си бижута и да прекарате забавна творческа вечер!

Цената на урока е 25 лева. Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Свободно моделиране с тел

 

И още много неща

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само един ден ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответните техники.

Този урок продължава около 2 часа и се изработват 1 бижу, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем за всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е една прекрасна и много популярна в момента тема, която ще ви вдъхнови за постигането на невероятни резултати в работата. Гарантирано ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!Какво да си носите


Не е нужно да носите нищо друго освен доброто си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.
Основна информация:

 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 6 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).


 

Свободно моделиране на тел с Калина Димова


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: