За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Твоите нови бижута с базови техники

Техника:Базови и смесени бижутерийни техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:25лв.
Места в групата:6

 

Запишете се!Информация:


Да подготвим заедно новите си бижута с един вълнуващ урок! Покрай извънредното положение, може би, повече начинаещи момичета са попаднали на нас и нашите видеа. Затова решихме, че е време за урок с базови бижутерийни техники. Чрез разнообразни трикове, в уютното ни ателие, стъпка по стъпка ще създадем модели с уникален дизайн. Ще усвоите знания, които вкъщи самостоятелно ще можете да интерпретирате. А ако нямате такива стремежи, макар че сме сигурни, че ще се влюбите в тях и ще искате да продължите да творите, изработеното от вас бижу може да е прекрасен подарък за любими хора или отличен повод да поглезите самите вас. 

 

В този урок ще усетите удоволствието да творите със собствените си ръце, а полученият резултат ще е красив и неповторим.

Ще използваме качествени мъниста, метални елементи и тел. След урока ще си тръгнете с ново бижу, полезни знания и весело настроение!

 

Превърнете се в дизайнер на собствените си бижута в забавна компания и с хубави мъниста.

Продължителността на обучението е от 18:30 до 20:30, а цената му е 25 лева. 

 

Умения и знания, включени в този урок:


 

  • Как да подготвим дизайн на бижу;
  • Съчетаване на мъниста и базови аксесоари;

  • Завършване на дизайна с накрайници и халкички.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

Всеки урок от курса е с продължителност от 18:30 до 20:30 часа и се изработват няколко бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!

 


 

Какво да си носите

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.


 

Основна информация:

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Предвид преминалата извънредна обстановка, с цел безопасност, местата за нашите уроци са ограничени, като техният максимален брой е 6 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

Тъй като занятията са вечерни, ви приканваме да не закъснявате, за да приключваме навреме. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Твоите нови бижута с базови техники


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: