За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Твоите празнични бижута - бляскава гривна

Техника:Обемен Пейот
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:25лв.
Места в групата:8

 

Запишете се!Информация:


Да подготвим заедно празничните си бижута с една вълнуваща серия от уроци! Чрез разнообразни техники, в уютното ни ателие, стъпка по стъпка ще създадем модели с уникален дизайн. Ще усвоите знания, които вкъщи самостоятелно ще можете да интерпретирате. А ако нямате такива стремежи, макар че сме сигурни, че ще се влюбите в тях и ще искате да продължите да творите, изработеното от вас бижу може да е прекрасен подарък за любими хора. 

 

В този урок ще усетите удоволствието да творите със собствените си ръце, спокойствието да плетете със ситни мъниста, а полученият резултат ще е бляскава и неповторима гривна.

Ще използваме качествени елементи Rivoli от Swarovski, стъклени мъниста Тохо и естествена кожа. След урока ще си тръгнете с ново бижу, полезни знания и весело настроение!

 

Превърнете се в дизайнер на собствените си бижута в забавна компания и с хубави мъниста.

Продължителността на обучението е от 18:30 до 20:30, а цената му е 25 лева. 

 

Умения и знания, включени в този урок:


 

  • Как да подготвим дизайн на бижу;
  • Съчетаване на мъниста и базови аксесоари;

  • Плетене на Обемен Пейот;

  • Завършване на дизайна с накрайници и халкички.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

Всеки урок от курса е с продължителност от 18:30 до 20:30 часа и се изработват няколко бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!

 


 

Какво да си носите

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.


 

Основна информация:

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 8 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

Тъй като занятията са вечерни, ви приканваме да не закъснявате, за да приключваме навреме. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Твоите празнични бижута - бляскава гривна


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: