За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Твоите празнични обици

Техника:Смесени бижутерийни техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:20лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Каним ви в Ателие Марабу, за да подготвим заедно празничните си бижута! Ненаситни за нови обици, ще ви предложим атрактивни идеи за вашата бляскава визия. В уютна обстановка и с много настроение ще изработите модели, с които ще се чувствате чаровни и привлекателни. :) 

 

Моделът ще е атрактивен и различен, а дизайнът му ще носи аромата на канела, сгряващо вино и портокалови корички! Ще използваме атрактивни мъниста и материали, с които бързо и лесно ще постигнем модели с лек и въздушен дизайн. След урока ще си тръгнете с нови обици, полезни знания и приповдигнато настроение!


Ще работим с базови техники и свободно моделиране с тел. Съчетани помежду си, ще създадем модели с уникален стил и емоционален заряд. 

По време на урока ще използваме различни цветове медна тел, стъклени капки бриолети, метални верижки, ситни японски мъниста Тохо и качествени аксесоари. Ще имате възможност да изберете своите комбинации и да сътворите оригинални обици, с които ще сте подготвени за новия коледните и новогодишни празници. Заповядайте! :)


Превърнете се в дизайнер на собствените си бижута в забавна компания и с хубави мъниста.

Продължителността на обучението е от 18:30 до 20:00, а цената му е 20 лева. 


Умения и знания, включени в този урок:  • Как да подготвим дизайн на бижу;
  • Съчетаване на мъниста и базови аксесоари;
  • Работа с бижутерийни телчета – оформяне на уше и примка;
  • Моделиране с медна гъвкава тел;
  • Бижутерийно низане – видове тел за низане, започване и завършване на наниз.
  • Техники за връзване на възли.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

Всеки урок от курса е с продължителност от 18:30 до 20:00 часа и се изработват няколко бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!Какво да си носите

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.
Основна информация:

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

Тъй като занятията са вечерни, ви приканваме да не закъснявате, за да приключваме навреме. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

Твоите празнични обици


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: