За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Творчески клуб Феникс: Бижута в Стейтмънт стил

Техника:Смесени бижутерийни техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:90 минути
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:20лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Творчески клуб Феникс е новото предизвикателство на Ателие Марабу!

 

Всеки вторник ще бъде изпъстрен от различни и любопитни техники, носещи идеята за рециклиране и ъпсайклинг. Ще използваме атрактивни мъниста и материали, с които бързо и лесно ще постигнем едри и обемни бижута. Резултатът ще са модели в стейтмънт стил, който през последните 2 години взриви света на модата и бързо навлезе в гардеробите и бижутерийните кутии на момичетата. Думата "statement", в превод от английски език, означава изразяване, излагане, изявление. Всичко това подсказва за стилистиката и идеята на новата тенденция. Тя се отличава с мощен заряд, освобождаваща енергия и възможност за себеизразяване и откриване. Стейтмънт провокира наслада и разкрива емоции. Това е стил, чрез който можете да покажете сила и способност да контролирате живота си.

В него със сигурност ще откриете частица от себе си, а новите бижута ще ви носят увереност, дръзкост и чар. Най-вълнуващото е, че ще са собственоръчно направени от вас и ще си тръгнете с тях веднага след урока. Как? Елате и ще ви покажем!

 

  • Тази седмица ще работим с обемни шнурове, панделки, едри мъниста и аксесоари, които със смесени бижутерийни техники ще сътворим в оригинални и масивни накити. Прекарайте с нас творческа и интересна вечер. Ще научите основни похвати, с които вкъщи с лекота ще изработвате сами оригинални бижута.

 

Клубът е ползотворна възможност да се превърнете в дизайнер на собствените си бижута, да се запознаете с нови хора и да придобиете любопитни умения!

Продължителността на обучението е от 18:30 до 20:00, а цената му е 20 лева. Оптималният брой участници е 11 души. Препоръчваме максимално ранно записване. 

 

Умения и знания, включени в този урок:


 

  • Как да подготвим дизайн на бижу;
  • Съчетаване на мъниста и базови аксесоари;
  • Работа с бижутерийни телчета – оформяне на уше и примка;
  • Бижутерийно низане – видове тел за низане, започване и завършване на наниз;
  • Техники за връзване на възли.

 

Обучението продължава от 18:30 до 20:00 и се изработват няколко проекта, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще останете очаровани завинаги от възможността за собствено творчество!

 

Какво да си носите


 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от Ателие Марабу.

 

Основна информация:


 

В цената на обучението са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Творчески клуб Феникс: Бижута в Стейтмънт стил


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: