За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Творчески клуб: Атрактивни бижута с панделка от тел Griffin

Техника:Смесени бижутерийни техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:90 минути
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:20лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Каним ви в Ателие Марабу, за да откриете с нас нови любопитни страни от приложната бижутерия! Елате на вечерния урок за изработка на бижута и ще си тръгнете с нов модел, знания и вдъхновяващо настроение! Заедно ще постигнем нежни, феерични и елегантни резултати, с които ще бъдете още по-женствени и уникални! :)

 

На разположение в нашата работилница, ще имате различни цветове от Бижутерийна панделка от тел Griffin. Тя е висококачествен европейски продукт, чийто възможности отварят нова любопитна вратичка в дизайна на ръчно изработените бижута. Състои се от много тънки и свободно преплетени нишки от месинг, мед и алуминий, чието лаково покритие предоставя огромно разнообразие от цветове и нюанси. Не съдържа никел, водоустойчива е и изключително издържлива на топлина до (265°C). Притежава гъвкавост, разтегливост и здравина, което й позволява да увеличава размера си до три пъти от първоначалния. Благодарение на нейната невероятна пластичност, лесно можем да моделираме атрактивни триизмерни и филигранни форми.

 

Съчетавайки я с разнообразни материали, ще постигнем атрактивни резултати. Заедно с това, ще усетите предизвикателството да изработвате сами своите нови бижута, ще се запознаете с базови елементи за завършване на дизайна. Смело ще експериментираме, за да постигнем разнообразие в моделите. Вътре в панделката можем да добавяме мъниста или други материали, да вкарваме шнурове и нишки за низане, да усукваме и разтягаме текстурата, да връзваме възелчета.

 

Заповядайте! Очакваме ви с интересни модели и много настроение!

 

Курсът се провежда във вторник от 18:30 до 20:00, а цената му е 20 лева. 

Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Базови бижутерийни техники;
  • Смесени бижутерийни техники;
  • Моделиране с медна гъвкава тел;
  • Използване на различни бижутерийни аксесоари в дизайна на бижуто от урока.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е мини-курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Всеки урок от мини-курса е с продължителност от 18:30 до 20:00 часа и се изработват няколко бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Творчески клуб: Атрактивни бижута с панделка от тел Griffin


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: