За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Творчески клуб Феникс: Обемни бижута с Френска техника за моделиране с тел

Техника:Смесени бижутерийни техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:90 минути
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:20лв.
Места в групата:9

 

Запишете се!Информация:


Творчески клуб Феникс е един от най-креативните уроци в Ателие Марабу! Предлагащ непознати и различни техники за ръчно изработени бижута, той ще даде нови идеи за вашия стил.

Този вторник ще отделим за любопитната Френска техника за иизработка на цветя от тел! За първи път я поместваме като вечерен урок и ще се постараем да ви изненадаме с много атрактивен модел!

Следвайки отделните стъпки, заедно ще сътворим бижу с обемен и впечатляващ дизайн. 

 

В нашето ателие на разположение ще бъдат обемни мъниста и аксесоари, различни цветове медна тел, обемни шнурове и панделки. Използвайки смесени бижутерийни техники и техники за моделиране с тел, ще се превърнете в дизайнер на своите нови оригинални накити, с които ще сте подготвени за новия моден сезон. Заповядайте! :)

 

Клубът е ползотворна възможност да се превърнете в дизайнер на собствените си бижута, да се запознаете с нови хора и да придобиете любопитни умения!

Продължителността на обучението е от 18:30 до 20:00, а цената му е 20 лева. 

Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 

Умения и знания, включени в този урок:


 

  • Как да подготвим дизайн на бижу;
  • Съчетаване на мъниста и базови аксесоари;
  • Работа с бижутерийни телчета – оформяне на уше и примка;
  • Моделиране с медна гъвкава тел;
  • Бижутерийно низане – видове тел за низане, започване и завършване на наниз;
  • Техники за връзване на възли.

 

Обучението продължава от 18:30 до 20:00 и се изработват няколко проекта, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще останете очаровани завинаги от възможността за собствено творчество!

 

Какво да си носите


 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от Ателие Марабу.

 

Основна информация:


 

В цената на обучението са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 9 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Творчески клуб Феникс: Обемни бижута с Френска техника за моделиране с тел


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: