За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Творчески клуб Феникс: С дъх на лято

Техника:Смесени бижутерийни техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:90 минути
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:20лв.
Места в групата:9

 

Запишете се!Информация:


Творчески клуб Феникс е един от най-креативните уроци в Ателие Марабу! Изпълнен с нови и различни техники за ръчно изработени бижута, той ще даде нови идеи за вашия стил.

 

През последния вторник от месеца ще творим ново бижу за настъпващия сезон. Моделът ще е атрактивен и различен, дизайнът му ще носи аромата на горещо и страстно лято, а кодовото име е корал! С прекасни и наситени нюанси на коралово червено и розовеещо, ще създадем модерни и атрактивни колиета, гривни или обици. Ще използваме атрактивни мъниста и материали, с които бързо и лесно ще постигнем модели с лек и въздушен дизайн в нежна пастелна гама.

 

След урока ще се сдобиете с ново бижу, полезни знания и приповдигнато настроение!

 

Тази седмица ще работим с базови и смесени бижутерийни техники, ще използваме медна тел, обемни шнурове, панделки, едри мъниста и аксесоари. Съчетавайки ги ще сътворим оригинални накити, с които ще сте подготвени

за новия моден и годишен сезон. Заповядайте! :)

 

Заповядайте! Очакваме ви с интересни модели и много настроение!

 

Курсът се провежда във вторник от 18:30 до 20:00, а цената му е 20 лева. 

Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 

Умения и знания, включени в този урок:


 

  • Как да подготвим дизайн на бижу;
  • Съчетаване на мъниста и базови аксесоари;
  • Работа с бижутерийни телчета – оформяне на уше и примка;
  • Моделиране с медна гъвкава тел;
  • Бижутерийно низане – видове тел за низане, започване и завършване на наниз;
  • Техники за връзване на възли.

 

Обучението продължава от 18:30 до 20:00 и се изработват няколко проекта, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще останете очаровани завинаги от възможността за собствено творчество!

 

Какво да си носите


 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от Ателие Марабу.

 

Основна информация:


 

В цената на обучението са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 9 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Творчески клуб Феникс: С дъх на лято


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: