За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Творчески клуб Феникс: Текстилни бижута

Техника:Смесени бижутерийни техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:90 минути
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:20лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Всяка седмица темата на Творчески клуб Феникс е различна, а бижутата, които изработваме заедно стъпка по стъпка, са винаги нови и нестандартни. Съчетавайки отделни бижутерийни техники, ще ви подскажем много любопитни идеи за стила ви. Още след урока вашата визия ще бъде допълнена с нов атрактивен накит. Ще си тръгнете с творческо настроение и собственоръчно направено колие, гривна или обици, а вкъщи с лекота ще можете да повторите наученото.

 

През първия вторник от месеца ще правим текстилни бижута. Съчетавайки материи с различна текстура с атрактивни мъниста и материали, бързо и лесно ще постигнем модели с оригинален дизайн. 

Ще използваме базови и смесени бижутерийни техники, ще моделираме с медна тел. Така, със сигурност, ще се сдобиете не само с ново бижу, но и с ползотворни знания.

 

Клубът е чудесна възможност да се превърнете в дизайнер на собствените си бижута, да се запознаете с нови хора и да придобиете любопитни умения!

Продължителността на обучението е от 18:30 до 20:00, а цената му е 20 лева. Оптималният брой участници е 11 души. Препоръчваме максимално ранно записване. 

 

Умения и знания, включени в този урок:


 

  • Как да подготвим дизайн на бижу;
  • Съчетаване на мъниста и базови аксесоари;
  • Работа с бижутерийни телчета – оформяне на уше и примка;
  • Моделиране с медна гъвкава тел;
  • Бижутерийно низане – видове тел за низане, започване и завършване на наниз;
  • Техники за връзване на възли.

 

Обучението продължава от 18:30 до 20:00 и се изработват няколко проекта, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще останете очаровани завинаги от възможността за собствено творчество!

 

Какво да си носите


 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от Ателие Марабу.

 

Основна информация:


 

В цената на обучението са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Творчески клуб Феникс: Текстилни бижута


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: