За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Творчески клуб: Триизмерни бижута с шнурове

Техника:Смесени бижутерийни техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:20лв.
Места в групата:9

 

Запишете се!Информация:


Каним ви в Ателие Марабу, за да откриете с нас интересна поредица от атрактивни техники на приложната бижутерия! Елате на вечерния урок за изработка на бижута и ще си тръгнете с нов модел, знания и вдъхновяващо настроение! Заедно ще постигнем сложни, триизмерни, подчертани резултати, с които ще бъдете още по-елегантни и привличащи погледите! :)

 

На разположение в нашата работилница, ще имате различни цветове и размери кожени, обемните Mesh Tubing и сатенени шнурове. Съчетавайки ги с разнообразни стъклени и керамични мъниста и с помощта на различни базови и смесени бижутерийни техники, ще създадем ефирни триизмерни модели.

 

Бижутата в галерията са вдъхновение от интернет, но съвсем скоро ще ви изненадаме и с модела за урока. Не се съмнявайте, че ще бъде атрактивен и новаторски! :)

 

Заповядайте! Очакваме ви с интересни идеи и много настроение!

 

Курсът се провежда във вторник от 18:30 до 20:00, а цената му е 20 лева. 

Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Базови бижутерийни техники;
  • Смесени бижутерийни техники.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е мини-курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Всеки урок от мини-курса е с продължителност от 18:30 до 20:00 часа и се изработват няколко бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Творчески клуб: Триизмерни бижута с шнурове


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: