За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Творчески клуб: втора модна стъпка да открием стила си с бохо обици

Техника:Смесени бижутерийни техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:20лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Каним ви в Ателие Марабу заедно да направим втора стъпка за по-модерна, по-женствена и по-атрактивна визия! Елате на вечерен урок в Ателие Марабу и се сдобийте с ново собственоръчно направено бижу в модерния и комфортен бохо стил! Каним ви да се потопим заедно в магията на ръчно изработените колиета, гривни и обици! 

 

Бохо стилът е освобождаващ, женствен, романтичен и магнетичен. Носи силен етно привкус и изразена индивидуалност. В нашето ателие ще имате възможност собственоръчно да направите нови обици, носещи частица от вашия характер и визия. Заедно с това, ще усвоите умения, чрез които сами и в домашни условия ще можете да правите бижута по ваш вкус.

 

Заповядайте! Очакваме ви с интересни модели и много настроение!

 

Урокът ще се проведе във вторник от 18:30 до 20:00, а цената му е 20 лева. 

Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Базови бижутерийни техники;
  • Смесени бижутерийни техники;
  • Моделиране с медна гъвкава тел;
  • Използване на различни бижутерийни аксесоари в дизайна на бижуто от урока

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е мини-курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Всеки урок от мини-курса е с продължителност от 18:30 до 20:00 часа и се изработват няколко бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

Творчески клуб: втора модна стъпка да открием стила си с бохо обици


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: