За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Моделиране на тел с Гизмо и Калина Димова

Техника:Моделиране на тел с Гизмо
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Калина Димова
Цена:25лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Вечерните уроци на Ателие Марабу са забавен и отпускащ вариант, с който бързо ще се потопите във вълшебството на ръчно изработените бижута!

 

Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка, лесно ще усвоите умения в работата с основните инструменти и ще откриете широките възможности, които ви дава уреда Гизмо. Той се състои от малка манивела и държач, с които можете сами да правите фигурки и мъниста от навита във формата на вертикална спирала тел. В урока ще усетите предизвикателствата на медната гъвкава тел и различните й приложения в дизайна. Ще се научите да съчетавате подготвените елементи с основни бижутерийни аксесоари, така че да се получават атрактивни и оригинални ръчно изработените бижута.

 

Заповядайте! Очакваме ви с интересни модели и много настроение!

Курсът ще се проведе на 22 март, четвъртък от 18:30 до 20:30. 

 

Цената на модула е 25 лева. 

Задължително ден, преди това, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

  


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Настройване на инструмента Гизмо;
  • Работа с инструмента Гизмо и оформяне на няколко различни вида мъниста от спирала;
  • Свързване на мънистата в модел с предварително композиран дизайн.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 

Урокът продължава около 2 часа и се изработва едно бижу, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!

 


 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Какво включва цената на урока:

 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

Моделиране на тел с Гизмо и Калина Димова


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: