За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Вдъхновение с мъниста: бляскава гривна със Swarovski Rivoli и Toho

Техника:Плетка Пейот
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Екип
Цена:25лв.
Места в групата:6

 

Запишете се!Информация:


Да потърсим заедно вдъхновение за творчество! :) 

Елате на вечерния урок за изработка на бижута и ще се сдобиете с нова бляскава гривна с Риволи елемент от Сваровски, облечен в плетка от ситни мъниста Тохо.

 

Ще придобиете знания за плетка Пейот и как да я използвате, за да "облечете мънисто". Техниката е приложима за мъниста без отвор, кабошони, риволи или други елементи. Ще усвоите работата с игла и нишка и с какви материали е необходимо да разполагате.

 

Курсът ще се проведе в сряда от 18:30 до 20:30 часа, а цената му е 25 лева. 

Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 

Умения и знания, включени в този урок:


 

  • Базови бижутерийни техники;
  • Обемна плетка Пейот;
  • Завършване на плетки с игла и нишка.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

Всеки урок от курса е с продължителност от 18:30 до 20:30 часа и се изработва едно бижу, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. 

 


 

Какво да си носите

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.


 

Основна информация:

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени, като техният максимален брой е 7 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Вдъхновение с мъниста: бляскава гривна със Swarovski Rivoli и Toho


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: