За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Вдъхновение с тел: като слънце през август

Техника:Моделиране с тел
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:25лв.
Места в групата:6

 

Запишете се!Информация:


Каним ви в Ателие Марабу, за да откриете с нас интересни техники за изработка на атрактивни бижута! Вечерният урок е чудесна възможност да се докоснете до приложната бижутерия, да усвоите знания и да се сдобиете с ново бижу! Заедно ще постигнем обемни елементи, които могат да се включат в дизайна на брошка, гривна, колие или обици.

 

На разположение в нашата работилница, ще имате различни цветове мъниста и гъвкава тел за моделиране. Увивайки и моделирайки телта с ръце и клещи, ще сътворим обемни и красиви ажурени елементи. За акцент ще добавим подходящи мъниста, а впоследствие ще ги включим в дизайна на интересни обици или брошка.

Заедно с това, ще усетите предизвикателството да изработвате сами своите нови бижута, ще се запознаете с базови елементи за завършване на дизайна. 

 

Заповядайте! Очакваме ви с интересни модели и много настроение!

Съвсем скоро ще ви изненадаме и с модела за урока. Не се съмнявайте, че ще бъде атрактивен и новаторски.

 

Курсът се провежда във вторник от 18:30 до 20:30, а цената му е 25 лева. 

Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Базови бижутерийни техники;
  • Смесени бижутерийни техники;
  • Моделиране с медна гъвкава тел;
  • Използване на различни бижутерийни аксесоари в дизайна на бижуто от урока.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е мини-курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Вечерният урок е с продължителност от 18:30 до 20:30 часа и се изработват бижу, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Предвид обстановката, местата за нашите уроци са ограничени, като техният максимален брой е 6 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Вдъхновение с тел: като слънце през август


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: