За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Как да работим с чешки специфични мъниста Dagger?

Техника:Смесени бижутерийни техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:20лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Вечерните уроци през месец ноември ще бъдат вълнуващо предизвикателство за всички любители на ръчно изработените бижута! 
За обученията във вторник сме подготвили невероятна изненада - работа със специфичните чешки мъниста - Brick, Dagger, Quadratiles и Triangle. Вплетени в композицията на гривни, обици и колиета, правят визията неповторима.

Тяхната иновативна форма дава необятни възможности в дизайна на моделите, а заоблените плавни ръбчета носят мекота и стил. Резултатите са неописуемо красиви и атрактивни, сложни и триизмерни.

 

Техниките, които ще използваме, са съчетание от Бижутерийно низане и плетене. В урока ще комбинираме новите мъниста Dagger с по-познатите, но все още доста интересни SuperDuo, Tiles, фасетирани и пресовани чешки мъниста и разбира се любимите японски Тохо мъниста. В няколко стъпки, под ръководството на един от опитните ни преподаватели, ще изработите невероятни модели.  Ще имате възможност да опознаете различни материали, аксесоари, мъниста, тел и нишки, а вкъщи с лекота ще можете да интерпретирате наученото. 

 

Експериментирайте с Ателие Марабу!

Очакваме ви с много настроение и нови знания! След урока ще си тръгнете с нови атрактивни и новаторски модели, собственоръчно направени от вас!

 

Цената на модула е 20 лева. 

 

При посещение в рамките на месеца на:

*3 урока за работа с чешки специфични мъниста, ще получите БОНУС - инструкции за преминатите обучения;

*4 урока за работа с чешки специфични мъниста, ще получите БОНУС - ваучер на стойност 12 лева за чешки специфични мъниста по избор от сайта на marabu.bg;

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Работа с чешки мъниста Dagger;
  • Бижутерийно низане на мъниста.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Урокът продължава около 2 часа и се изработват 1-2 бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от визможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Как да работим с чешки специфични мъниста Dagger?


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: